Els Millors Pneumàtics per aquest Estiu

Ja arriba l’estiu, i per tenir el teu cotxe 100% preparat per les vacances, ha d’estar equipat amb uns pneumàtics dissenyats pels mesos més calorosos de l’any.

A Rodi et presentem quins són els 6 millors pneumàtics per aquestes vacances. Tria el que millor s’adapti a les teves necessitats!

1. Michelin Primacy 4+: El rei del quilometratge

En primer lloc, no podia faltar el Michelin Primacy 4+. El darrer model de la gamma Primacy de Michelin ofereix un quilometratge excepcional i un rendiment i seguretat excel·lents.

El millor és que les prestacions es mantenen durant tota la vida útil del pneumàtic, mantenint-te segur a tu i a la teva família.

La seva goma està fabricada amb la tecnologia Evergrip de doble compost. Gràcies a això, l’adherència sobre mullat es regenera automàticament, compensant la pèrdua de profunditat de la banda de rodament.

A més, la seva construcció “MaxTouch” maximitza el contacte amb la carretera i li proporciona un millor rendiment en les corbes, acceleració i frenada.

A Rodi t’oferim el millor servei de muntatge per als teus pneumàtics Michelin. Confia en la professionalitat dels nostres mecànics i munta els teus pneumàtics als tallers Rodi. El nostre estoc de Michelin és molt ampli i la disponibilitat immediata.

2. Pirelli Powergy: Seguretat i eficiència a parts iguals

El Pirelli Powergy és l’últim model de la nova línia de pneumàtics d’estiu per a turismes i SUV de Pirelli, centrada en la seguretat i l’eficiència energètica.

És un pneumàtic amb grans prestacions en dies de pluja, gràcies als seus amplis canals centrals que evacuen l’aigua de manera eficient.

La seva baixa resistència al rodament li proporciona una eficiència energètica extra, estalviant combustible i fent que la conducció sigui més còmoda.

Tot això, juntament amb les seves làmines optimitzades que milloren la comoditat i el soroll a la cabina, fan que ocupi el segon lloc en aquest rànquing.

A Rodi tenim un ampli estoc de pneumàtics Pirelli per comprar en línia de manera fàcil i ràpida. Els nostres tallers Rodi són el millor lloc per muntar els teus pneumàtics Pirelli.

3. Goodyear Efficientgrip Performance 2: Agafa’t a qualsevol corba

Per a una conducció dinàmica i esportiva, el Goodyear Efficientgrip Performance 2 és una opció a considerar.

La seva combinació de maniobrabilitat en sec i en mullat gràcies a les tecnologies “Wet Braking” i “Dry Stability Plus” de Goodyear és la millor entre els pneumàtics d’estiu.

La banda de rodament també és molt elàstica, la qual cosa redueix les ruptures de la goma. Això es tradueix en un quilometratge i durabilitat molt alts.

La seva seguretat i control fan que ocupi una posició molt respectable amb el tercer lloc de la nostra classificació.

Compra pneumàtics Goodyear al millor preu al lloc web de Rodi. A Rodi som els tallers líders en muntatge de pneumàtics, amb un equip de mecànics professionals i ràpids.

4. Continental PremiumContact 6: Seguretat per sobre de tot

El Continental PremiumContact 6 és el pneumàtic amb la millor combinació de seguretat i confort de la llista.

El seu compost de sílice millora el rendiment de frenada sobre mullat i també allarga el quilometratge de la goma.

A més, el nivell de confort del pneumàtic és òptim gràcies a la tecnologia Contisilent de reducció de soroll.

El seu alt rendiment sense oblidar el confort i la seguretat eleva el Continental PremiumContact 6 al quart lloc de la llista.

Rodi és el teu taller de confiança per muntar els teus pneumàtics Continental. Confia en els nostres mecànics professionals i la seva rapidesa.

5. Dunlop Sport Bluresponse: Que la pluja no t’aturi

Si el que et preocupa és la frenada i el control, sens dubte el Dunlop Sport Bluresponse és la teva elecció.

La seva distància de frenada tant en sec com en mullat és molt més curta que la competència, i això li proporciona una conducció controlada i segura.

En dies de pluja el Sport Bluresponse és un pneumàtic molt capaç, gràcies al seu compost de polímers i als amplis canals centrals que evacuen l’aigua ràpidament.

El seu rendiment equilibrat i la seguretat que ofereix fan que obtingui el cinquè lloc d’aquest rànquing.

A Rodi t’oferim el millor servei de muntatge per als teus pneumàtics Dunlop. Compra en línia de manera fàcil i a preus competitius.

6. Falken Ziex ZE310 Ecorun: Excel·lent relació qualitat-preu

I finalment, però no menys important, el Falken Ziex ZE310 Ecorun és l’opció amb la millor relació qualitat-preu de la llista.

El seu disseny de la banda de rodament ACP “Pressió Constant Adaptada” fa que el pneumàtic s’adapti a la carretera.

També millora el contacte amb la carretera per aconseguir un millor agafament.

En general, és un pneumàtic amb un rendiment molt equilibrat i amb el que aprofitaràs molt bé els teus diners.

Als tallers Rodi t’oferim un muntatge ràpid i professional a preus competitius. Compra els teus pneumàtics Falken en línia de manera fàcil i segura.

Segueixes amb dubtes? Fes anar el nostre cercador de pneumàtics

Si cap dels models de la llista et convenç o simplement vols explorar més opcions, el cercador de Rodi és perfecte per a tu.

El nostre cercador et recomana automàticament els millors pneumàtics segons les mesures que necessiti el teu vehicle. Comptem amb les millors marques de pneumàtics i els seus últims models.

A què esperes? Fes-hi una ullada!