5 Trucs per Allargar la Vida del teu Cotxe

El correcte manteniment del cotxe ens permet allargar la seva vida útil. Tenint en compte alguns dels elements més importants, com els pneumàtics o la bateria, podrem no només estalviar-nos una visita inesperada (i indesitjada) al taller, sinó que també aconseguirem, en la mesura del possible, circular amb ell durant molt més temps. Per aquest motiu, Rodi Motor Services t’ofereix una guia essencial amb els 5 trucs per allargar la vida del teu cotxe.

1. Utilitza el combustible correcte

Segurament ho hauràs sentit alguna vegada, i nosaltres ho recalquem: no només és important omplir el dipòsit del nostre cotxe amb combustible de qualitat, sinó també posar el combustible adequat. És més comú del que es creu omplir de gasolina el dipòsit d’un cotxe dièsel. Si et passa, tranquil·litza’t. Només s’haurà de buidar el dipòsit. Ara bé, si t’adones del teu error massa tard i has circulat amb gasolina, podria derivar en un problema amb el motor.

2. La corretja de distribució

La corretja de distribució és una peça vital en el funcionament del teu motor, i la seva ruptura pot causar greus danys. A Rodi Motor Services, entenem la importància de canviar la corretja de distribució en els intervals recomanats pel fabricant, generalment cada 80.000 a 120.000 quilòmetres o cada cinc anys, segons el que passi primer. Els nostres tècnics especialitzats estan capacitats per realitzar aquest treball de manera eficient i garantir la integritat del teu motor.

3. L’oli

L’oli és el lubricant vital per al correcte funcionament del motor del teu cotxe. A Rodi Motor Services, realitzem un control exhaustiu dels nivells d’oli durant cada servei de manteniment. Els nostres tècnics experts t’aconsellaran sobre la qualitat i viscositat de l’oli adequat per al teu vehicle, assegurant que el teu motor estigui degudament protegit contra l’erosió i la fricció. Mantenir els nivells d’oli dins dels límits recomanats és essencial per allargar la vida útil del teu motor.

4. La batería

La bateria és el cor elèctric del teu vehicle, i un manteniment adequat és crucial per garantir la seva longevitat. Petits costums, com apagar les llums en estacionar el vehicle o mantenir la bateria activa, encara que no circulem habitualment amb el nostre cotxe, t’ajudarà a mantenir correctament l’estat de la bateria. També has de tenir en compte el període de canvi: es calcula que una bateria dura fins a quatre anys. Passat aquest temps, hauries de substituir-la per una altra nova. Vols descobrir el nostre estoc de bateries? Descobreix-lo aquí.

5. Els pneumàtics

Els pneumàtics són l’única part del teu vehicle que està en contacte directe amb la carretera, per la qual cosa el seu estat és crucial per a la teva seguretat i el rendiment general del cotxe. A Rodi Motor Services, realitzem una inspecció completa dels teus pneumàtics durant cada servei de manteniment. Els nostres especialistes verificaran la pressió dels pneumàtics, l’ús de la banda de rodatge i qualsevol signe de danys o desgast irregular. Et proporcionarem recomanacions sobre l’alineament i l’equilibratge dels teus pneumàtics, així com el moment adequat per al seu canvi. Mantenir els teus pneumàtics en bon estat garantirà una conducció segura i eficient, a més de prolongar la vida útil d’altres components del teu vehicle.

Rodi Motor Services, els teus Especialistes en Manteniment

A Rodi Motor Services, sabem que un bon manteniment és la clau per allargar la vida útil del teu vehicle. Els nostres especialistes estan compromesos en oferir-te un servei de qualitat que garanteixi que el teu cotxe funcioni de manera òptima durant molts anys. Des de l’ús del combustible adequat fins al cuidat meticulós de la corretja de distribució, l’oli, la bateria i els pneumàtics, estem aquí per cuidar cada detall i mantenir el teu vehicle en les millors condicions possibles. Confia en Rodi Motor Services per mantenir el teu cotxe a la carretera durant més temps, proporcionant-te tranquil·litat i seguretat en cada viatge.