Alex Márquez protagonista de l’esdeveniment Rodi Kids Girona

Tarda de calor i emocions, moltes emocions. Així es va viure el Rodi Kids Girona, un esdeveniment infantil adreçat a les famílies que va comptar amb la presència immillorable d’un dels ambaixadors de RODI més coneguts i estimats per la marca: Àlex Márquez.

Prop de 200 persones, sobretot nens, es van apropar al taller situat al , a Girona, per poder conèixer el seu ídol. A més a més, els petits van poder pilotar una moto elèctrica al circuit infantil muntat per l’empresa Torrot (Gas Gas), i alhora gaudir d’un taller de pintura i d’un berenar ben dolç. 

A l’acte també va ser-hi Josep Esteve, director general de RODI MOTOR SERVICES. En un dels parlaments que va dur a terme durant l’activitat, va assegurar que a RODI s’aposta per la «innovació, la millora de l’experiència dels clients i usuaris, i el suport als talents locals», en referència a la relació que l’empresa té amb els germans Márquez des que van començar la seva trajectòria en el món de la competició esportiva.

El taller Rodi Motor Services Girona

El centre on es va celebrar l’esdeveniment és un dels . Amb una superfície de més de 1.500 m2, el centre està equipat amb dos elevadors tipus pantògraf, cinc tisores, quatre elevadors de dues columnes i dos elevadors per a moto. La recepció té una zona habilitada de venda automàtica i servei wifi gratuït per als clients, a més d’una petita zona infantil per als més petits.