Pneumàtics d’Estiu, sí o no?

Arriba la calor i les condicions de l’asfalt i del vehicle no són les mateixes, ni de bon tros, que durant els mesos freds de l’hivern. Ja és hora de desar les botes de neu i de canviar els eficients pneumàtics d’hivern per uns d’estiu. O millor per uns «all season»?

HO VEIEM TOT SEGUIT…

L’objectiu dels pneumàtics d’estiu és garantir una conducció òptima en temperatures per sobre del 7 °C. A diferència dels pneumàtics d’hivern, aquest tipus de rodes estan fabricades amb una goma no elàstica que els confereix una resistència al rodolament i un desgast molt menors que les seves contràries. Aquesta és una de les diferències principals que fan que els pneumàtics d’estiu siguin molt millor que els «all season», perquè aquest últims també estan enfocats per a una conducció apta en condicions de fred i neu, i el seu compost no ha estat dissenyat 100% per donar resposta només a les condicions que caracteritzen els mesos de calor.

LLAVORS, PAGA LA PENA FER SERVIR PNEUMÀTICS D’ESTIU EN COMPTES DE PNEUMÀTICS PER A TOTES LES ESTACIONS?

La resposta és que sí.

Circules sobretot per ciutat i carretera?

Vols que els teus pneumàtics t’ajudin a rebaixar el consum de combustible?

Busques uns pneumàtics que durin?

L’avantatge principal d’aquestes rodes és el seu rendiment. Tant en conducció en sec com en mullat, aquests pneumàtics frenen molt millor. A més a més, garanteixen un nivell de confort més alt gràcies al poc soroll que emeten.

ENCARA NO HO TENS CLAR?

Truca gratis al 900 922 922 o demana . A més, si canvies els pneumàtics al teu taller RODI MOTOR SERVICES, pots contractar la teva assegurança per a pneumàtics per tan sols 2,95 €!