Àlex Márquez visita les instal·lacions del taller Rodi a Arteixo

El passat dimarts 15 de desembre, vam celebrar un esdeveniment molt especial en companyia del pilot de MotoGP Àlex Márquez al nou taller Rodi a Arteixo , Galícia . A l’esdeveniment hi van assistir centenars de persones que van fer cua al taller per poder conèixer al pilot i reptar-lo a un simulador Playstation 5 especialment muntat per a l’ocasió.

L’esdeveniment va tenir inici a les 12h del migdia, quan Àlex Márquez va arribar a les instal·lacions de Rodi a Arteixo i va ser presentat davant dels assistents per David Saumell, director d’operacions responsable de Rodi Motor Services a l’àrea de Galícia.  

alex marquez david saumell presentacio

Posteriorment, des de Rodi es va organitzar una roda de premsa a la qual van assistir diversos periodistes de mitjans locals i autonòmics . Els periodistes van tenir temps d’entrevistar i prendre declaracions del jove pilot de MotoGP i preguntar-li sobre les seves aspiracions esportives la temporada vinent.

alex marquez signant autògrafs

A primera hora de la tarda, es podia apreciar una cua llarga a l’entrada del taller d’Arteixo , ja que, a causa de les restriccions pel Covid-19, els assistents accedien al recinte en petits grups. Durant la trobada es van poder fer fotos amb Àlex Márquez i li van demanar signatura d’autògrafs.    

Competicions a un simulador Playstation 5

Per a aquest esdeveniment es va fer un muntatge molt especial dins el taller Rodi d’Arteixo. Des de Rodi, i gràcies a la col·laboració amb Michelin, es va instal·lar al mig del taller una pantalla enorme amb un simulador de conducció connectat a una Playstation 5.

alex marquez simulador conducció
alex marquez simulador conducció

Àlex Márquez no va dubtar en posar en pràctica els seus dots de conducció davant dels assistents fent curses al simulador. Després del pilot, va ser el torn dels assistents que també es van posar als comandaments dels cotxes de competició i van aspirar a batre els temps del pilot de Cervera.

Rodi Motor Services i els Germans Márquez

Rodi Motor Services manté una relació molt estreta amb els pilots de MotoGP Àlex i Marc Márquez des que tots dos van iniciar la seva carrera de molt joves cap a l’any 2005. Gràcies a aquesta relació, tots dos pilots han participat en moltes de les accions que la companyia porta a cap als seus tallers.

La presència d’Àlex Márquez al taller d’Arteixo simbolitza el tret de sortida de Rodi Motor Services a Galícia on la companyia ja és present després d’haver inaugurat de 8 tallers en aquesta comunitat autònoma aquest any 2021.

equip rodi motor services alex marquez