Álex Márquez Meet&Greet amb Rodi

Aquest dimecres 21 de desembre es va celebrar un event exclusiu amb el pilot de Moto GP Alex Marquez. Van assistir 20 afortunats d’un sorteig realitzat entre clients i seguidors del compte @rodimotorservices d’Instagram.

L’event va començar a les 17h quan Alex Marquez va arribar a les instal·lacions de Rodi de la Zona Franca a Barcelona per atendre als mitjans que havien sol·licitat un one to one.

Posteriorment, el director general de Rodi Motor Services Josep Esteve i el pilot de Cervera van compartir en una roda de premsa el seu balanç anual i els objectius pel pròxim 2023.

Balanç i objectius del 2023 per Rodi Motor services

  • Llançament E-commerce de moto

En aquesta roda de premsa Esteva va revelar la intenció d’ampliar els serveis pels usuaris de moto. Entre les novetats va destacar la inauguració d’un nou e-commerce de moto el primer trimestre de l’any. La web donarà la possibilitat de comprar neumàtics i de mica en mica s’incorporaràn productes i serveis, a més a més de la possibilitat de reservar cita prèvia.

  • Aposta pel negoci digital i creixement global

Un altra de les novetats pel pròxim any es l’aposta pel negoci digital, que aquest any ha crescut més del 40%, aportant el seu grà de sorra al tancar aquest any rècord de facturació anual i una estimació de creixement superior al 15% respecte del 2021.

  • Apertura de nous tallers

A més a més, Josep Esteve va repassar les apertures de nous tallers el 2022. Jaca, Sant Fruitós, Vigo, Barcelona-Camp Nou i Pamplona han sigut les cinc noves apertures al territori espanyol per part de Rodi Motor Services, arribant al 161 tallers en el còmput global de la companyia.

Las manies i curiositats de l’Alex Marquez

Després de la roda de premsa, a les 18h va tenir lloc un meet & greet amb l’Alex. 20 persones afortunades van poder compartir una xerrada informal amb el seu ídol. Els premiats per passar aquest tarda van sorgir d’un sorteig que va fer Rodi entre els seus clients i seguidors d’Instagram.

Els guanyadors van venir des de Madrid, Saragossa, Fraga, Lleida i Girona per tal de conèixer de primera mà al pilot, que va revelar moltes manies i pecularitats del seu dia a dia.

En aquesta xerrrada en petit comité l’Alex va confessar que “utilitzo els mateixos calçotets de carrera des del 2019. En tinc uns de blaus i uns altres de vermells. Entre les meves manies i rutines acans de la cursa estan l’anar a dormir abans de les 21:30h i aixecar-me amb el peu dret (literalment). A la cursa també em poso primer el guant dret i pujo a la moto amb la cama dreta. Aquestes rutines em fan sentir tranquil i pensar que no perdo el temps, ja que automatitzo les accions.”

Per tal de calmar els nervis abans d’una cursa, elbicampió del món també va declarar que es concentra visualitzant el recorregut, observant els punts crítics que li poden complicar la competició.

Un altra de les curiositats compartides amb els assistents va ser les seves costums quan viatja. L’Alex va confessar que “de viatge sempre porto una maleta de cabina, per no deixar-me l’equipatge. A la maleta porto les estampetes que em donava la meva àvia en vida. Per tal de dormir i vèncer el jet lag el millor somnífer es veure sèries dolentes.”

Els objectius professionals de l’Alex Marquez aquest 2023

Aquesta passada temporada ha estat molt complicat pel pilot, però ha pogut trobar solucions i reinventar-se. “La pressió es una cosa que accepto i m’agrada. Quan deixi d’estar nerviós abans d’una carrera voldrà dir que he perdut la passió” va comentar Marquez.

Com màxim objectiu el pilot va afirmar que “en aquesta nova temporada amb Ducati tinc com a objectiu acabar entre els 8 millors de la competició.”

Como máximo objetivo el piloto afirmó que “en esta nueva temporada con Ducati tengo como objetivo terminar entre los 8 mejores de la competición”.