Rodi obre el seu primer taller a Pamplona

Des de Rodi ens plau anunciar l’obertura del nostre primer taller a Pamplona. Està situat al polígon de Cordovilla, al costat del Lidl. El nou centre compta amb 800 m² dedicats al manteniment i pneumàtics per a vehicles de turisme.

L’expansió de Rodi a Navarra

El director d’Operacions de Rodi Motor Services a Pamplona, Toni Méndez, destaca que aquest taller és el primer del nostre pla d’expansió a Navarra, que continuarà amb l’obertura de més tallers a principis del proper any. Rodi arriba per aportar a la comunitat, generant una desena de llocs de treball amb la qualitat del servei com a prioritat.

Al servei de particulars i empreses

El nou taller de Pamplona Cordovilla neix amb la vocació de ser referent també en serveis per a vehicles de rènting, de particulars i empreses. A més a més, disposem d’una oferta específica per a les empreses locals i les seves flotes de vehicles, oferint avantatges i ofertes per a col·lectius.

Aprofita la promoció d’obertura!

Per donar-vos la benvinguda al nostre primer taller a Pamplona, oferim importants descomptes en el canvi oli i de pneumàtics durant tota la primera setmana de novembre.

I per si no n’hi hagués prou, a partir d’aquesta setmana i fins a final d’any, un xec taller de regal per a tots els que vingueu a fer el canvi de pneumàtics al nostre taller.