El Manteniment del teu Cotxe a la Tardor

Amb l’arribada de la tardor, la climatologia canvia i els dies s’escurcen. Tot i que les temperatures tendeixen a ser més suaus, no hem d’oblidar l’augment de les pluges i d’altres factors com la humitat, la boira o el vent. És per això que et volem ajudar amb uns uns consells per al manteniment del teu cotxe a la tardor.

Què has de tenir en compte a l’hora de realitzar el manteniment del teu cotxe a la tardor?

Comptar amb un cotxe en bones condicions és sinònim de seguretat. Hi ha una sèrie d’elements molt importants que no has de passar per alt i que poden ser decisius a l’hora d’acudir a un taller. Aquests elements són:

Els pneumàtics

L’estiu és igual a llargs desplaçaments en cotxe, o si més no, a haver de fer-lo servir més del normal per anar a la platja o a la muntanya. Per això, és important que no deixis de revisar els teus pneumàtics per comprovar el seu dibuix, així com el seu grau de desgast. A més, has de tenir en compte que a la tardor hi ha condicions meteorològiques més delicades, com la pluja o la boira.

Si necessites un canvi de pneumàtics, pots passar-te pel nostre cercador i escollir el pneumàtic que millor s’adapti a les teves necessitats.

Cotxe a una carretera plena de fulles

La bateria

És un dels elements que més importància acostumem a donar. Ha passat l’estiu i pot ser que la bateria del teu cotxe hagi perdut certa capacitat de càrrega degut a les altes temperatures. No t’oblidis, per estalviar-te problemes, revisar el seu estat i assegura’t de tenir-la preparada per l’arribada del pròxim hivern.

Les escombretes

Després de mesos de calor es probable que la goma de les escombretes hagi perdut les seves propietats, inclús sense haver-les fet servir. Sempre es recomanable valorar el seu estat per assegurar-se que treballaran correctament quan més les requereixis. No esperis a que plogui!

Els nivells de líquids

Els líquids són fonamentals per a què el nostre cotxe funcioni correctament. Aquests són: l’oli del motor, el líquid refrigerant, l’eixugaparabrises i el líquid de frens. Si el nivell de qualsevol d’aquests líquids és inferior al recomanat, el teu cotxe corre el risc de patir una avaria. L’oli, per exemple, s’encarrega de que el motor funcioni correctament, si no el tens al nivell indicat pot afectar al seu funcionament perillosament.

A més, també és convenient realitzar una revisió general del cotxe. D’aquesta manera podràs assegurar-te de què tens altres elements a punt com: els fars, l’aire condicionat o els frens… Has de tenir en compte que el cotxe és un conjunt de peces i que un petit error en una peça pot provocar un problema més gran a llarga plaç o acabar afectant altres elements.

Si necessites revisar la bateria, canviar els pneumàtics o passar llista als elements de seguretat del teu cotxe, vine al teu taller Rodi més proper. Ens encarregarem d’ajudar-te amb el cuidat òptim pel teu automòbil, els nostres tècnics especialistes et donaran suport i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.