L’alcalde de Lleida Miquel Pueyo visita les oficines centrals de Rodi Motor Services

El passat dimecres dia 26 d’Octubre l’Alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la responsable de protocol de la Paeria, Juliana Fernandes, van visitar els serveis centrals de Rodi.

L’objectiu de la visita era conèixer el compromís de l’empresa lleidatana amb la ciutat en matèria d’innovació, responsabilitat social corporativa i ocupabilitat.

RodiBeca’t: apropant la Universitat de Lleida a l’empresa

L’alcalde de Lleida ha valorat positivament el programa de formació RodiBeca’t que s’impulsa de la mà de l’Escola Politècnica Superior de la UdL. En aquest conveni s’esponsoritza estudiants de doble grau d’Enginyeria informàtica i d’Administració d’Empreses amb pràctiques remunerades dins de la companyia.

També es forma l’estudiantat amb els cursos de digitalització i training 360º enfocats a la posterior incorporació dins la plantilla de la companyia. RodiBeca’t suposa una inversió de 4.000 euros.

Projecte Marte

El cas d’èxit més recent i en procés d’exportació a altres comunitats autònomes com la veïna Aragó, és el Projecte Marte. Aquest programa aposta per la formació de joves en una especialitat formativa reglada d’instal·lació i reparació de pneumàtics de camió.

La incorporació de més del 60% dels estudiants als tallers de Rodi Motor Services es una mostra de l’èxit i la necessitat d’aquests tècnics especialistes dins el sector.

Rodi aposta per la digitalització

La digitalització del sector també és una de les apostes de la companyia. Esteve ha presentat a l’alcalde RodiAnalytics, una aplicació de desenvolupament propi per al control de costos i manteniment de flotes per una mecànica preventiva dels vehicles.

D’altra banda, aquest mes d’octubre, Rodi Motor Services ha llençat la primera botiga online de pneumàtics al Principat d’Andorra. La web ofereix la compra de pneumàtics i la reserva de cita prèvia al taller de maner fàcil i ràpida.