Es celebra la 31.ª convenció anual de Rodi Motor Services

Aquest dissabte 18 de febrer es va celebrar a Lleida la convenció anual de Rodi Motor Services. Més de 600 treballadors dels diferents tallers repartits per Cataulnya, Aragó, Galicia, Navarra, Canàries, Andorra i Portugal es van trobar al Palau de Congressos de la Llotja.

“La suma de tots”, lema de la convenció

El lema de la convenció va ser “La suma de tots” fent referència a que el treball en equip es fonamental per avançar i aconseguir l’èxit. Cada persona és vital, ja que la feina individual, la constància i l’esforç per aconseguir els objectius diaris han conduït al Grup Rodi Motor Services a situarse a nivell estratègic com empresa líder del sector de la mobilitat.

En aquest sentit, el director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve, el director de Turisme, Pedro Marques, i el director de la línia Industrial i Agrícola, Jesús Latorre, van ser els encarregats de compartir els grans resultats de l’equip Rodi i destacar les principals novetats, així com les fites aconseguides el 2022.

L’expansió de Rodi a Navarra

El director general Josep Esteve va destacar en la seva intervenció la facturació de récord dels tallers l’any passat, 222 milions d’euros. També va posar èmfasi en l’arribada de Rodi Motor Services a Navarra el 2022, on es va obrir un primer taller a Pamplona, al polígon de Cordovilla, el mes de novembre.

El renting, una tendència a l’alça

El director de la línia de Turisme de l’empresa, Pedro Marques, va destacar la tendencia creixent del renting a espanya. El 26,7% de les matriculacions del 2022 van ser de vehicles de renting.

Per part de Rodi, aquest any s’han incorporat més de 24 tallers a la xarxa d’assistència de les flotes de vehicles de renting LeasePlan. En total, els clients de Rodi Motor Services que opten per un vehicle de renting poden trobar fins a 33 tallers que ofereixen aquest servei.

Per acabar, Marques va destacar el creixement en un 40% del negoci online de l’empresa. Els assistents van viure el llançament en directe del nou e-commerce de moto, en el que ja es pot comprar pneumàtics de moto online i demanar cita prèvia.

Conectivitat amb el client per gestionar grans flotes

El director de la línia d’Industrial i Agrícola, Jesús Latorre, va detallar les noves tecnologies aplicades al negoci el 2022 que converteix a Rodi Motor Services en el partner del client de grans flotes.

Va explicar que el parc de camions ha envellit fins arribar a una mitjana actual de 14 anys. Per això els clients valoren la gestió de dades de Rodi per aconseguir reduïr costos i aplicar un manteniment preventiu.

Latorre va destacar les aplicacions de desenvolupament internes per la gestió de dades com NeumaCheck i RodiAnalytics. Així com la prova pilot que es dur a terme al polígon dels Frares de Lleida, de medició al pas de camions, impulsant així la tendència a la conectivitat amb el client i la gestió de dades.