Josep Esteve, emprenedor de l’any a Catalunya

El director general i co-fundador del Grup Rodi Motor Services, Josep Esteve Oró, ha rebut el premi Emprenedor de l’Any 2022 de Catalunya. La gal·la s’ha celebrat a la Capella del MACBA de Barceelona aquest dimarts 21 de febrer.

El premi Emprenedor de l’Any EY

El premi emprenedor de l’any EY es tracta d’un guardó que atorga la consultora EY des de fa 26 anys per a reconèixer la feina incansable d’aquells empresaris pioners en l’emprenedoria.

Josep Esteve Oró va agrair el premi a EY i va assenyalar que el guardó “suposa un reconeixement a l’esforç i la trajectòria de tot l’equip Rodi Motor Services, integrat per autèntics emprenedors i emprenedores que, amb il·lusió fan que aquesta empresa avanci dia a dia”.

En aquest sentit, el director general i co-fundador del Grup Rodi Motor Services va declarar que “un emprenedor ha de prendre decisions i permetre’s l’error. Saber suportar la pressió quan cal prendre decisions”.

Rodi Motor Services, una empresa innovadora

Des de l’organització, Xavi Pujol, soci responsable del Premi Emprenedor de l’Any Catalunya, va explicar que, entre altres motius, van decidir lliurar el premi a Josep Esteve perquè “des de fa més de 30 anys, el Grup Rodi Motor Services, liderat per Josep Esteve Oró, és un clar exemple d’iniciativa emprenedora, anticipant-se a les tendències del sector mitjançant una aposta decidida per la innovació per a adaptar-se als canvis tecnològics i a les noves necessitats del client.”

El director general de Rodi Motor Services és un dels vuit candidats escollits Emprenedor de l’Any 2022 a Espanya en una gala que tindrà lloc el pròxim 16 de març a Madrid.

Actualment, Rodi Motor Services compta amb 1.5000 treballadors. Tanmateix, aquest últim any, ha incrementat un 40% en el negoci digital i la seva aposta per la digitalització s’ha vist amb el llançament aquest passat dissabte de l ‘e-commerce de moto, que dona la possibilitat de comprar pneumàtics de moto des de la web de rodi.es.