Rodi Motor Services obre un segon taller a Pamplona

Rodi Motor Services amplia la seva presència a Navarra. Aquest dilluns 13 de març ha obert un nou taller a Pamplona situat al carrer Navarro Villoslada,13, a l’històric taller Nyasa.

El nou taller Rodi a Pamplona centre compta amb més de 650m² d’instal·lacions i disposa de les últimes eines i maquinària del sector, a més a més d’una oficina Premium.

El pla d’expansió de Rodi a Navarra

El passat 3 de gener es va firmar la compra de l’antic taller Nyasa, local que va tancar durant la pandèmia el 2020, i amb el que Rodi Motor Services aposta per reafirmar la seva presència a la Comunitat Foral de Navarra, on ja va obrir el seu primer taller a finals del 2022.

El director d’Operacions de Rodi Motor Services a Pamplona, Toni Méndez, destaca que “aquest segon taller entra dins del nostra pla d’expansió a Navarra, que va començar el passat Novembre amb l’apertura del nostre primer taller al polígon de Cordovilla.”

Rodi Motor Services arriba per aportar-li prosperitat a la ciutat, generant una desena de llocs de treball, i desenvolupar la seva activitat amb un estàndar i compromís d’excel·lència en el servei”.

El nou taller a Pamplona, referent en renting

El nou taller, com el de Cordovilla, obre amb la vocació de ser referent a Pamplona per vehicles de renting, de particulars i empreses. La ciutat es podrà beneficiar dels acords corporatius que Rodi Motor Services té amb les principals empreses de renting d’Espanya.

Rodi Motor Services disposa alhora d’una oferta específica per les empreses locals i les seves flotes de vehicles, en la que destaca la garantia de professionalitat, excel·lència i flexibilitat, ja que s’adapta a les necessitats del client oferint el millor servei que un partner pot aportar.

De la mateixa manera, Rodi Motor Services s’associarà amb la massa empresarial de Pamplona, oferint avantatges i ofertes per a col·lectius que beneficiï al conjunt dels treballadors d’una empresa, administració o associació.