Rodi llença una botiga online de pneumàtics de moto

A partir d’avui ampliem els nostres serveis online per connectar amb els amants de les dos rodes. A la nostra web trobaràs tots els pneumàtics per la teva moto o scooter i podràs demanar cita previa per montar-los amb importants ofertes i promocions. Ja es possible comprar pneumàtics online de moto pel seu muntatge o recollida en un taller Rodi.

Com empresa líder en manteniment integral del vehicle, som la primera xarxa de tallers en llençar un e-commerce multimarca per moto a Espanya amb més de 5.000 referències i un stock disponible de més de 100.000 unitats.

L’aposta de Rodi per la moto

Aquest es el nostre primer pas en l’aposta per la moto i els nous models de mobilitat urbana. Tenim previst un desplegament gradual de productes i serveis exclusius pel món de les dos rodes.

Existeix una llarga tradició motorista a la nostra zona d’influència i amb els nous models de mobilitat urbana, cada vegada tindrà més presència. A Rodi Motor Services comptem amb el know-how i amb les millors marques de tot el mercat com partner per donar un servei diferencial al client.

A més a més, el llençament del e-commerce de moto reforça el nostre objectiu d’innovació i digitalització del grup.

Una web intuïtiva pels usuaris de moto

Hem creat la botiga online de moto de Rodi Motor Services pensant en facilitar la vida a l’usuari i que li sigui fàcil escollir els millors pneumàtics per la seva moto filtrant per gama, tipus i marca.

Una funcionalitat clau és que l’usuari pot escollir pneumàtic segons el terreny pel que vulgui circul·lar: On road, Off road, ambdòs o circuit. A més a més, hem dissenyat un nou sistema de categories que classifica els pneumàtics en funció del tipus de moto i l’ús que se li vulgui donar.

Un altre aspecte que millora l’experiència d’usuari es el sistema de sel·lecció de Mousse per ús Off road basat en les mesures del pneumàtic. D’aquesta manera es possible comprar i muntar un Mousse i un pneumàtic de diferents fabricants sense por a equivocar-se.

Els germans Marquez i Rodi Motor Services

Els germans Marquez, Marc i Álex Marquez han apadrinat aquest llençament a les seves xarxes socials.

La relació entre els germans Marquez i Rodi Motor Services es remonta al 2005, quan Marc Marquez tenia la edat de 12 anys. Marc va rebre el nostre suport quan va començar a donar els primers passos en les curses de categoria 125cc.

Posteriorment, es va incorporar al acord Alex Marquez, que va lluïr el logo de Rodi Motor Services quan competia al CEV Buckler 125 GP.