Rodi participa a la 150ª edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Aquest cap de semana 17, 18 i 19 de marzo, l’equip Rodi de Mollerussa vam estar presents en la 150ª edició de la Fira de Sant Josep.

Per una empresa com Rodi Motor Services, originaria a Lleida i amb una llarga tradició en manteniment i pneumàtics agrícoles, es un plaer poder formar part d’aquest event.

La Fira de Sant Josep de Mollerussa serveix anualment como punto de trobada per les empreses mes importants del sector agrari, fomentant la innovació en el sector agrícola.

La Fira de Sant Josep i Rodi Motor Services

Aquest any, vam estar presents amb un stand en el que els visitants van poder conèixer l’àmplia oferta de productes i serveis que ofereix el Grup Rodi per vehicles agrícoles.

I no solsament això, el stand va comptar amb un espai expositor de pneumàtics i moltes més sorpreses.

Al llarg dels tres dies que va durar la fira, els visitants van tenir l’oportunitat de participar en un “Rodi Quiz”, de tres preguntes sobre el Grup Rodi, per optar a ser guanyadors d’una Kärcher.

Rodi, referent en pneumàtics i mantenimient de maquinària agrícola

En Rodi Motor Services donem serveis de mantenimient per vehicles agrícoles i tractors de tot tipus. Els podràs trobar als nostres tallers especialitzats repartits per tot el territori de Catalunya, Aragó i Galícia.

Oferim també una àmplia selecció de pneumàtics agrícoles i el seu alineat, per aconseguir un mínim desgast. A més a més, treballem amb les millors marques del mercat per que la teva maquinària vagi equipada el millor possible.

¡T’esperem als nostres tallers Rodi!