Rodi obre un nou taller a Santa Coloma de Farners

Aquest mes de març hem obert un nou taller a Santa Coloma de Farners, la capital de la comarca de la Selva, ampliant així la nostra presència a la província de Girona.

El taller està situat a la carretera de Sils, número 18, on operava l’empresa “Salamaña Motors S.L”. Comptem amb 1500 m² d’instal·lacions i oferim servei a tota mena de vehicles de turisme i motocicletes.

L’atenció al client, part de l’ADN Rodi

Al nostre taller Rodi Motor Services de Santa Coloma de Farners pots realitzar qualsevol tipus de reparació i manteniment del teu vehicle. Des de canvis d’oli i filtres fins a reparacions de motor i transmissió, passant per serveis de pneumàtics i frens.

A més a més, tant els clients que van comprar el seu vehicle Volkswagen o Citroën al concessionari oficial Salamaña Motor com els clients d’altres marques, podran seguir venint al nostre nou taller per realitzar la revisió dels seus vehicles sense perdre la garantia. Oferim les millors marques de pneumàtics i serveis de manteniment a preus molt competitius i amb la millor atenció al client.

Per tal d’aconseguir-ho, el grup de professionals que conformava “Salamaña Motors” s’ha incorporat a l’equip de Rodi Motor Services.

Una major presència de Rodi a Girona i La Selva

El taller a Santa Coloma de Farners és el primer de la comarca de la Selva i completa la dotzena de tallers a Girona.

El nostre nou taller a Santa Coloma de Farners té també la vocació de ser un referent per a vehicles de lloguer, de particulars i d’empreses. Els nostres clients podran beneficiar-se dels acords corporatius de Rodi amb les principals empreses de lloguer d’Espanya.