Nou taller Rodi a Oyón

Aquest mes de maig hem obert un nou taller ubicat aprop de la ciutat de Logronyo, al municipi d’Oyón.

El taller està ubicat a la carretera de Logronyo, núm. 28, on operava fins avui l’empresa especialista en pneumàtics i mecànica ràpida “Ruedasol”, que tanca la seva seu a la ciutat de Logronyo.

Atenció a tot tipus de clients

El local d’aquest nou taller a Oyón compta amb 500 m² d’instal·lacions i disposa de les millors eines i maquinària del sector per al manteniment integral de vehicles. Aquest nou centre presta servei tant a vehicles de turisme i motocicletes com a camions, maquinària agrícola i enginyeria civil.

Els nostres clients poden realitzar qualsevol tipus de reparació i manteniment dels seus vehicles, des de canvis d’oli i filtres, fins a reparacions de moto i transmissió, passant per serveis de pneumàtics i frens. El taller ofereix les millors marques de pneumàtics i serveis de manteniment per a vehicles a preus molt competitius i amb la millor atenció al client.

A l’experiència se li suma l’ADN Rodi

Estem molt contents de poder incorporar a l’equip Rodi Oyón al responsable actual del taller, David Ureta. Es quedarà amb nosaltres per a continuar donant servei als clientes de la zona i donar l’atenció personalitzada que han caracteritzat aquests tallers el llarg dels seus 20 anys, i que forma part també de l’ADN del servei que presta la nostra xarxa de tallers”.