Rodi obre un nou taller a Barcelona

Aquest mes de maig hem obert un nou taller Rodi a l’Avinguda República Argentina. El nou taller està ubicat a escassos metres de la Plaça Lesseps, a l’avinguda República Argentina, nº10. Es tracta del local on operava Talleres GM, amb una trajectòria de mes de 60 anys a les seves espatlles.

Amb aquest ja son 17 els tallers a Barcelona als que poden acudir els nostres clients de la ciutat condal.

Servei de qualitat Rodi per Turismes

Aquest nou taller compta amb 900 m2 d’instal·lacions repartits en tres plantes, incloent estacionament i el magatzem amb un ampli stock de pneumàtics. A més a més disposa de les millors eines i maquinària per tal de donar servei a tot tipus de vehicles de turisme.

Al nostre taller els clients poden canviar els seus pneumàtics o realitzar qualsevol tipus de reparació i manteniment dels seus vehicles, com canvis d’oli, filtres, frens, bateries i amortidors.

A l’equip del taller se li suma l’ADN de Rodi

Des del Grup rodi volem que els clients habituals de la zona continuïn rebent el tracte i l’atenció personalitzada i familiar que han caracteritzat a aquest taller durant 60 anys. Es per aixo que seguirem contant amb els grans professionals de Talleres GM a l’equip Rodi, al que se li suma l’experiència i professionalitat de la nostra empresa líder al sector.