Rodi es consolida a Navarra amb l’apertura de 3 nous centres

Aquest mes de juny hem obert tres nous tallers a l’àrea metropolitana de Pamplona. Els centres formaven part de la històrica empresa pamplones Neumaticos Pacheco, especialitzada en pneumàtics i mecànica ràpida.

Amplia cobertura rodi a Pamplona

D’altra banda, el nou taller a Irache, ubicat al costat del Palau de Justícia de la ciutat de Pamplona, s’especialitza en prestar serveis a automòbils de turisme.

El nostre nou taller a Berriozar, està ubicat a l’avinguda Berriozar, 2, i el taller a Imárcoain, al carrer Noain, 1. Tots dos obren per prestar servei tant a vehicles de turisme com a camions, maquinària agrícola i enginyeria civil.

Des de l’apertura del nostre primer taller a Navarra, al polígon de Cordovilla, no hem parat de créixer a la zona. Actualment tenim cinc centres a l’àrea metropolitana de Pamplona.

Això consolida Rodi com la xarxa multimarca amb major presència a Pamplona, disposant d’un ampli estoc de les millors marques de pneumàtics. En l’àmbit mecànic, fem servir les eines de diagnosi més innovadores i tenim un coneixement profund dels plans de manteniment de cada vehicle, sempre amb l’objectiu de proporcionar la millor atenció i servei, tant a clients particulars com de renting.