Rodi amplia la seva presència a Vic

Aquest mes de juny hem obert un taller al polígon de Malloles de Vic. El local està situat al carrer de Tavernoles, 20 i es tracta de l’antic Pneumatics Vic.

La presència de Rodi a Vic

Aquest nou taller Rodi a Vic reafirma el nostre compromís amb la capital de la comarca d’Osona. El taller oferirà servei tant a turismes com a camions i maquinària agrícola.

Amb aquesta apertura la ciutat ja compta amb tres tallers:

El nou taller al polígon de Les Malloles, dedicat a turismes, camió i maquinària agrícola.
El taller a Eix Onze de Setembre, especialitzar en turismes, motos i patinets.
El taller al polígon de Mas d’en Prat, que dona servei a cotxes, motos, camions i maquinària agrícola.

La nostra missió és continuar oferint el major estoc de pneumàtics de les millors marques a preus competitius. A més a més del millor servei de manteniment integral per als nostres clients de la zona.

El creixement de Rodi Motor Services al 2023

Aquest 2023 hem inaugurat un total de nou tallers: quatre tallers a Navarra, un a Oyón (Àlaba), un a Santa Coloma de Farners (Girona), un a Barcelona ciutat, un a Tremp (Lleida) i el de Vic (Barcelona).

Amb aquestes noves obertures, introduïm importants avantatges per als clients, millorant la seva experiència de compra en general. Un exemple d’això és el lloc web de Rodi, on els clients poden comprar els seus pneumàtics, agendar les seves revisions o demanar cita online al taller de manera fàcil.

Els nostres tallers obren amb la vocació de ser un referent a la zona per a vehicles de lloguer, de particulars i d’empreses. Els clients de la zona podran beneficiar-se dels acords corporatius que Rodi Motor Services té amb les principals empreses de renting d’Espanya.