Nou taller a Tarragona

Aquest mes de juny hem obert un nou taller Rodi a Tarragona. Es troba al Polígon Industrial de Francolí, al barri de Torreforta.

Rodi segueix augmentant la seva presència a la ciutat

El taller a Torreforta està ubicat en una zona comercial molt concorreguda pels veïns. El nostre local compta amb 1200 m² de instal·lacions repartides en tres plantes, incloent magatzem per emmagatzemar un ampli estoc de pneumàtics i aparcament. A més, disposa de les millors eines i maquinària per donar servei a tota classe de vehicles de turisme.

Amb aquesta darrera incorporació, ja són tres els tallers Rodi a Tarragona. Al nostre taller a El Port oferim servei tant a turismes com a motos, i al taller al polígon de Riu Clar oferim servei a tot tipus de vehicles.

L’atenció al client, pilar de l’ADN Rodi


Els nostres tallers ofereixen les millors marques de pneumàtics i serveis de manteniment per a vehicles a preus molt competitius i amb la millor atenció al client.

Rodi Motor Services disposa alhora d’una oferta específica per a les empreses locals i les seves flotes de vehicles, on destaca la garantia de professionalitat, excel·lència i flexibilitat, ja que s’adapta a les necessitats del client oferint el millor servei que un soci pot aportar.