Grup Rodi adquireix i assumeix la direcció d’Hesperia Internacional

El Grup Rodi, que agrupa la xarxa de taller RODI MOTOR SERVICES de manteniment de l’automòbil, camió, industrial i moto, i distribució de pneumàtics de moto, ha adquirit la companyia Hesperia Internacional S.L., especialitzada en accessoris, recanvis i equipació per a motocicletes. Amb aquest acord de compra, el Grup Rodi assumirà direcció d’Hesperia, una empresa d’origen familiar amb més de 40 anys d’història, una facturació de 6,5 milions d’euros i prop d’un milió de peces de recanvi venudes a l’any. L’adquisició es va fer efectiva el passat 2 d’octubre i reforçarà la presencia del Grup a Madrid, Barcelona, Sevilla i Valencia per arribar a més clients amb un millor servei i oferir una amplia gamma de productes del sector de la moto. 

Les marques d’Hesperia

Hesperia Internacional és distribuïdora oficial a Espanya de bugies NGK, distribuïdora exclusiva de bateries GS, kit de transmissió EK i Katayama, així com d’oli Silkolene, roba d’off-road Fly, filtres Hiflofiltro i pastilles de fre Brenta i DP. L’operació es produeix un any després que Hesperia signes, a finals de 2017, un acord per distribuir de forma exclusiva la marca d’ulleres Oakley en els seus productes de moto. 

L’adquisició forma part de la política d’expanció del Grup Rodi, que compta amb més de 28.000 clients en venda directa i més de 6.000 professionals en distribució. A més, l’empresa aposta per la distribució de marques en exclusiva enfocades a satisfer les exigències i demandes dels motards. Javier Santos, director del departament de moto, assumirà la direcció d’Hesperia, reportant directament al director general del grup, el Sr. Josep Esteve.