Lliurament de premis de la Copa Dirt Track 2018 Rodi & Michelin ARA Lleida

El passat dissabte dia 15 de desembre es va celebrar l’acte d’entrega dels premis als guanyadors de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin ARA LLEIDA d’aquest 2018.

Durant l’acte, celebrat al restaurant situat al Circuit d’Alcarràs (Lleida), es va fer una valoració positiva d’aquesta temporada, ja que l’èxit de participació ha estat l’esperat, com cada any. Seguidament, es va presentar la temporada 2019, a més de dedicar uns minuts a conversar amb els pilots i equips que van participar a la Copa d’aquest any amb l’objectiu d’escoltar les seves idees i propostes per les pròximes temporades.

L’acte va comptar amb la presència de Jordi Esteve, representant de RODI MOTOR SERVICES, i d’en Carlos Martínez, representant de MICHELIN. També van assistir els diferents representants dels circuits que van formar part de la Copa Rodi Michelin 2018, Josep Maria Vitores (del circuit d’Alcarràs); Jaume Gaya (del circuit de L’Albi); Àngel Grau (dels circuits d’Agramunt i Rocco’s Ranch); i Jaume Curcó (del circuit de Rufea).

Novetats de la Copa Rodi Michelin 2019

Per a la pròxima temporada es tornarà a comptar amb els mateixos circuits d’aquest 2018. Com a novetat principal, destacar que hi haurà dos nous campionats:

  • 1 de Dirt Track, que serà en format OVAL i englobarà les 4 primeres curses del campionat
  • 1 de TT, en format Flat Track, que englobarà les 4 curses següents

Aquests dos campionats tindran una classificació diferent, però al final del campionat hi haurà una classificació conjunta que serà el CAMPIONAT SUPERPILOT, que serà el que tindrà els premis. Pròximament, aquesta i altra informació sobre la Copa Rodi Michelin estarà disponible a la web de RODI.

Els guanyadors de la Copa Dirt Track 2018 Rodi & Michelin ARA LLEIDA

A l’entrega de premis s’hi va afegir el Sr. Manel Sirera (President de la territorial de Lleida de la Federació Catalana de Motociclisme). Els guanyadors de la Copa Dirt Track 2018 Rodi & Michelin ARA LLEIDA 2018 van ser:

Alevins:

  1. Marc Aguilar
  2. Brian Uriarte
  3. Pol Solà

Guanyadors categoria Alevins Copa Rodi Dirt Track 2018

Màsters:

  1. Andy Mañer
  2. Jaume Gaya
  3. Lluis Massana

Guanyadors categoria Màsters Copa Rodi Dirt Track 2018

Funrace:

  1. Alejandro Rodriguez
  2. Diogo Moriera
  3. Oividi Ramon

Guanyadors categoria Fullrace Copa Rodi Dirt Track 2018

Open:

  1. Alejandro Rodriguez
  2. Marc Setó
  3. Andy Mañer

Guanyadors categoria Màsters Copa Rodi Dirt Track 2018

Elit:

  1. Gerard Bailo
  2. Ferran Sastre
  3. Franc Serra

Guanyadors categoria Màsters Copa Rodi Dirt Track 2018

Tots els guanyadors van rebre, junt amb el seu corresponent trofeu, diferents obsequis per part dels patrocinadors de la Copa: ulleres Northweek, Oli del Molí de set, motxilles i material divers d’Athena Motorstore i Motard.