Èxit de participació a la 7ª Edició de l’Esmorzar & 3 hores de resistència d’Enduro

El passat diumenge dia 9 de desembre es va celebrar la sèptima edició de l’Esmorzar & 3 hores de Resistència d’Enduro, una cursa organitzada per RODI MOTOR SERVICES, PRIMOTO i STOCK-SUDANELL que va tenir lloc al Parc Motor La Floresta. El temps va acompanyar i van ser molts els que van acudir a la cita per animar a tots els inscrits que participaren en la prova. A més a més, el terreny estava en perfectes condicions, ja que no hi havia ni pols ni fang, fet que va contribuir a que la cursa es celebres sense cap problema.

L’esdeveniment

Prop de 200 participants, repartits en 81 equips, així com tots els assistents de l’esdeveniment, van poder gaudir d’un esmorzar popular que va començar a les 8 del matí. Dos hores després, es van dur a terme els entrenaments cronometrats per l’ordre de sortida. No va ser fins les 11 hores del matí que es va donar el tret de sortida a la cursa social de 3 hores de duració d’Enduro amb la tradicional sortida tipus Lemans. Els equips participants es van dividir en quatre categories: de 23 a 44 anys; més de 45 anys; menys de 23 anys; i pares amb fills. El pilot més jove comptava només amb 13 anys!

Al finalitzar la carrera, es va dur a terme l’entrega de premis als guanyadors.

Gràcies a tots els que vau participar d’alguna manera en l’esdeveniment i vau fer d’aquesta una gran jornada! Ens veiem l’any que ve!