L’alcalde de Lleida visita les oficines centrals de Rodi Motor Services

L’alcalde de Lleida ha visitat aquest dimarts les oficines centrals de RODI Motor Services situades al carrer Pere de Cabrera, 16 de Lleida. Fèlix Larrosa ha estat acompanyat pel director general de l’empresa, Josep Esteve, que li ha explicat la trajectòria de la companyia en els seus 28 anys d’història i li ha explicat les principals línies estratègiques a seguir en el futur.

Esteve ha explicat que la cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil RODI va néixer el 1990, fruit de l’acord de col·laboració de dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys d’experiència en el sector, Pneumàtics Segur i Serveis Germans Esteve, a través de la societat Lleidatana del Pneumàtic. El creixement de l’empresa ha estat una constant i s’ha convertit en poc temps en la cadena líder en punts de distribució i serveis de mecànica integral de l’automòbil a Catalunya i Aragó, a més de a les Illes Canàries, gràcies a l’adquisició de la cadena del Pas 2000.

A finals del 2013, després de 20 anys, l’empresa va redissenyar la marca i l’estratègia de negoci passant a denominar-se RODI MOTOR SERVICES. Esteve ha destacat que tot i la renovació que es va fer de la marca i l’estratègia de negoci, es mantenen intactes els objectius i l’esperit que ens han caracteritzat i la trajectòria de l’empresa en aquestes últimes dècades: el servei integral al client, la proximitat i l’accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client.

Projecte C.E.V.A.

El director general de RODI Motor Services també ha explicat a l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, la vinculació de la companyia amb el món de l’esport i els valors que representa. Com a exemple, la darrera Rodi Mitja Marató que es va celebrar aquest darrer cap de setmana a Lleida, el patrocini a l’equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei Lleida i l’última aposta de l’empresa com és l’impuls al projecte C.E.V.A.

La iniciativa, liderada des de les Terres de Lleida i apadrinada pel pilot cerverí Àlex Márquez, naix amb l’objectiu de crear una estructura professional d’esquí femení per ajudar tres esportistes a competir en els propers JJOO Beijing 2022.

Esteva ha explicat que el projecte es troba en una fase embrionària, tot i que s’hi està treballant des de fa temps per dotar a aquest equip d’estructura professional per tal de convertir-lo en el primer equip privat d’aquest nivell, ja que actualment només existeixen projectes similars en àmbits federatius (Federació Espanyola i Federació Catalana).

El projecte compta de moment amb 9 patrocinadors, a més RODI, la Diputació de Lleida i el seu Patronat de Turisme i el Club Esquí Val d’Aran, com són: Michelin, Head, Prefabricats Pujol, Sánchez Pamplona, Rètols Estel, Ilerda Serveis, Autansa 3000, Thai Viatges, Urquía&Bas.

*Fotos: Hermínia Sirvent