La Rodi mitja marató 2018 consolida el seu èxit de participació

La Rodi Mitja Marató de Lleida va celebrar la seva 26a edició el diumenge 18 de novembre amb més de 1.500 runners. Els corredors van fer un recorregut de 21,097 quilòmetres, un circuit homologat per primera vegada en aquesta cursa per la Federació Catalana d’Atletisme. El patrocinador principal dels últims cinc anys, l’empresa lleidatana Rodi Motor Services, es mostra molt satisfeta amb l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu, que enguany ha reunit un total de 2.200 participants, entre la cursa de 21km, la de 5km i les infantils de dissabte.

Rodi amb l’esport

Més de 50 persones de l’empresa, entre treballadors de les oficines centrals i empleats del taller, van participar en l’esdeveniment runner entre les carreres de 21km i 5km. Iván Espílez, coordinador d’Ekke running i Ekke training + (organitzadors de la Mitja Marató), va crear entrenaments personalitzats per a cada un d’ells mesos abans de la cursa. Es tracta, doncs, d’un esdeveniment clau per a la companyia, que potencia l’esperit esportiu tant a nivell intern com extern. Després de les carreres, tots els empleats que van participar en que la jornada fos un èxit van poder gaudir d’un dinar en grup en la qual van comentar els seus resultats i van recarregar piles. A més, l’empresa va premiar als tres primers de cada cursa, a més d’aquells que havien millorat la seva marca o el més veterà, entre d’altres.

Rodi patrocina diferents competicions esportives i fomenta l’esport entre la seva plantilla, una iniciativa que presenta resultats positius per al rendiment i benestar dels seus empleats.

Els resultats

La pluja de diumenge no va ser un impediment per als atletes ni per als guanyadors de la mitja marató: Mireia Sosa, en la categoria femenina i Victor Puyuelo, en la masculina. Pel que fa a la cursa de 5km, el primer trofeu va ser per Jone Zabaleta i Ahmed Hfairi i Xavier Badia, que van creuar la línia d’arribada al mateix temps. L’ambient festiu i animat va ser constant al llarg de les dues proves i, per segon any consecutiu, la Rodi Mitja Marató de Lleida va ser puntuable per al Campionat de Catalunya universitari.