Inaugurem nou taller Rodi a Sabiñánigo amb la presència d’Àlex Márquez

Ahir dia 7 de novembre es va inaugurar el nou taller Rodi Motor Services a Sabiñánigo amb la presència d’Àlex Márquez. Més de 105 persones es van apropar a l’esdeveniment per conèixer les noves instal·lacions i desafiar a l’Àlex Márquez en una cursa de motos en un simulador virtual creat per a l’ocasió. 

Amb aquesta inauguració, el número de tallers RODI a l’Aragó ascendeix a vint-i-tres, una dada que consolida l’expansió de l’empresa en aquesta comunitat autònoma. A més del pilot de Moto2, la celebració va comptar amb la presència del Sr. Josep Esteve, director general de Rodi Motor Services; Berta Fernández, alcaldessa de Sabiñánigo; Jorge Acín, president de la Comissió de Cultura, Educació, Joventut i Esports i Participació Ciutadana del Ayuntamiento de Sabiñánigo; i la Presidenta de la Mancomunidad Alto Gállego, Lourdes Arruebo.

L’esdeveniment va començar a les 19h amb els discursos de Josep Esteve, Berta Fernandez i Álex Márquez, moment en que el piloto ha agraït el recolzament de Rodi: “Tinc la sort d’haver pogut comptar amb RODI des del principi, el que pel meu germà i per mi significa molt perquè en els inicis sempre és quan més recolzament es necessita. L’empresa va una gran feina en tots els sentits. Li desitjo tota la sort del món”. Per part seva, Josep Esteve va destacar que “la família Márquez ens ha acompanyat en moltes inauguracions. Tenim una gran relació des de que l’Àlex i el Marc eren petits, i ara que s’han fet grans i són campions, per nosaltres és un orgull encara major poder seguir comptant amb ells”. A més, també ha subratllat que “Sabiñánigo era una de las zones que ens quedaven per ser-hi, ja que es tracta d’una localització perfecta pel negoci i d’aquesta manera consolidem la nostra presència a la província d’Aragón”. L’alcaldessa Berta Fernández, per la seva part, ha destacat que “comptar amb un taller RODI a la zona de Sabiñánigo és una gran noticia perquè es tracta d’una una empresa reconeguda aquí a Aragón que creix cada dia més, el que per nosaltres significa que és una xarxa de tallers professional i en la que podem confiar”. 

Després dels parlaments, els assistents van poder desafiar al pilot de Moto2 a una carrera de motos virtual. L’objectiu era clar: superar la marca de l’Àlex Márquez i endur-se regles exclusius. L’activitat va despertar una gran expectativa entre els més joves. A més, els assistents també van poder conèixer en primera persona a l’Àlex. 

El taller RODI MOTOR SERVICES de Sabiñánigo

El nou taller Rodi a Sabiñánigo disposa de 825 m2 i ofereix serveis de mecànica integral per a turismes i motos, a més de pneumàtics. Disposa de nou elevadors per a turisme i un elevador per a moto. El centre també incorpora una recepció Premium de 100 m2, dedicada exclusivament a la comoditat i oci dels clients, un nou concepte d’instal·lacions molt més innovadora que ja inclouen tots els taller nous de l’empresa. Aquesta recepció està equipada amb butaques, pantalles d’última generació, servei wifi i una àrea infantil pensada per a millorar l’experiència de compra de tota la família. A més, serveix també com a botiga, ja que ofereix cadenes per la neu, oli, bateries i escombretes, entre altres. 

Amb aquesta apertura són ja 23 els tallers de Rodi a Aragó i 124 a tota la Península.