Traslladem el taller Rodi Girona de Ctra. Barcelona per oferir-te un millor servie

RODI MOTOR SERVICES trasllada el seu taller de la Ctra. de Barcelona, situat a Girona, al del Polígon Industrial Mas Xirgu, que es troba a la mateixa ciutat, amb l’objectiu de seguir treballant en la millora dels serveis que s’ofereix als clients.

A partir del 31 de desembre, el centre de Mas Xirgu aglutinarà tots els serveis per als turismes i motos oferint, d’aquesta manera, una important millora al client, ja que disposarà d’un ampli ventall de serveis en unes excel·lents instal·lacions.

Cal recordar que el centre situat al Polígon Industrial Mas Xirgu de Girona es va obrir al febrer del 2017 i ofereix serveis de mecànica integral per a turismes i motos, a més d’elements que milloren la experiència de compra del client amb una zona de recepció dedicada exclusivament al client, amb servei wifi gratuït i una àrea infantil, entre altres comoditats.

Així mateix, el centre, que té 1.500 m2, està dotat amb la última tecnologia del sector, com són dos elevadors de tipus pantògraf, cinc tisores, quatre elevadors de dos columnes i dos elevadors per a moto; alhora que té en compte l’atenció personalitzada del client, un dels pilars bàsics de la companyia.

El fet que el taller del Polígon Industrial Mas Xirgu aglutini els serveis que fins ara donava el que està situat a la carretera de Barcelona té a veure amb les millores que el grup té previstes per a l’any 2019 i perquè el centre de Mas Xirgu es considera una zona d’accés a Girona a només 5 minuts del centre de la ciutat i és un emplaçament estratègic amb una amplia àrea d’aparcament que permet als conductors beneficiar-se dels serveis de Rodi sense necessitat d’entrar al nucli urbà.