Rodi participa a la Fira de Sant Miquel amb dues històries de vida

Aquest dijous dia 29 de setembre Rodi Motor Services va acollir a Josep Abad, actor de la pel·lícula Alcarràs, i al pagès influencer Guillem Gómez a la Fira Agrària de Sant Miquel.

La xerrada es va fer de 10h a 11h a l’estand de Rodi Motor Services de la Fira de Sant Miquel als Camps Elisis de Lleida, i estava oberta a tots els assistents.

Històries sobre Rodes

Aquest era el títol de l’entrevista, que ens va permetre conèixer les motivacions d’un i de l’altre per dedicar-se a la pagesia. A més a més ens van explicar com el cinema i les xarxes socials poden ser un rendiment més de la terra. També ens van contar com van començar en la pagesia, i que tradició i les noves tecnologies poden conviure per fer del camp un món millor.

Rodi, compromès amb el sector agrícola

Tot seguit, el saló Veyrat va acollir de 11h a 12h una jornada tècnica exclusiva per a clients. Enrique Lasierra, responsable de Mecànica Industrial de l’empresa, va donar les claus per augmentar la productivitat agrícola i estalviar combustible amb una correcta gestió de la pressió del pneumàtic.

La Fira de Sant Miquel continua ¡Vine a visitar-nos!

Si la jornada tècnica anava dirigida a clients, l’entrevista a l’estand era per als amants de les històries reals a sobre d’un tractor. L’objectiu de Rodi Motor Services és atansar-se a la neopagesia i aportar valor a la fira de maquinària agrícola per excel·lència de Lleida i província.

Els visitants també tenen el seu espai a l’estand de Rodi. S’ha preparat un joc de tres preguntes anomenat “Trivial Rodi” en el que tot aquell qui participa s’emporta un regal. Els que encertin les preguntes entraran en el sorteig d’una Karcher. ¡Vine i participa!