Rodi Motor Services renova el patrocini amb el Balàfia Volei en la seva primera temporada a Superliga 2

El dimarts 20 de setembre de 2022 el director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve, va renovar el patrocini amb el Balàfia Volei una temporada més.

L’acte es va dur a terme a les oficines centrals de Rodi Motor Services a Lleida. Amb la presència de Josep Esteve, la presidenta del club Vanesa Ortega i els jugadors del Rodi Balàfia Volei.

Rodi Balafia Volei Superliga 2

La SUPERLIGA 2: un repte en majúscules

Els jugadors van agraïr la confiança que deposita en ells Rodi Motor Services des del 2017. “Han demostrat el seu compromís i la mostra és que aquest any competeixen a la Superliga 2, avantsala del voleibol professional. Els acompanyem en aquesta nova aventura”, va declarar en Josep Esteve.

Per la seva part, Vanesa Ortega va destacar la importància de comptar amb patrocinadors com Rodi Motor Services. Ja que “avançar cap a la lliga professional també implica més costos i inversió”. En aquest sentit, el conveni de patrocini contempla aquest any una aportació de 9.000 euros.

patrocini rodi motor services i balafia volei

L’equip ja està de pretemporada a la Superlliga Catalana, una competició de la Federació Catalana de Voleibol. El passat cap de setmana del 17 de setembre van guanyar 2-1 als de torredembarra i van perdre 1-2 contra el CV Sant Pere i Sant Pau. El següent repte es aquest cap de setmana contra el Barça a les semifinals.

El pròxim 8 d’octubre serà el primer partit de lliga i es jugarà a casa. El pabelló Juanjo Garra acollirà l’estrena a les 16:00 contra el Familycash Xátiva VB.

El Balàfia Volei: d’aniversari

L’estrena del Rodi Balàfia Volei a la divisió de plata del voleibol estatal coincideix amb el desè aniversari del club i els 50 anys de l’associació de veïns. El passat 5 de setembre, Josep Esteve va assistir a la presentació de la nova equipació. Un acte en el que va recordar els seus anys com entrenador i va animar als participants a assistir als partits del Rodi Balafia perquè “son un autèntic espectacle”.