Rodi Motor Services fomenta la pràctica de l’esport

Rodi Motor Services fomenta la pràctica de l’esport mitjançant patrocinis i col·laboracions amb diversos grups i equips de nivell nacional. L’empresa mostra així el seu compromís i importància de mantenir una vida sana basada en la pràctica d’hàbits saludables i l’exercici. És per això que, des de fa temps, Rodi està present en el món de l’esport amb el seu mecenatge, convertint-se així en una de les poques empreses que aposten per aquest món fent aportacions d’aquest tipus.

Álex i Marc Márquez

Rodi manté una relació d’amistat molt especial amb els germans i pilots de moto Àlex i Marc Márquez des de l’any 2005. L’empresa va ser de les primeres en apostar i patrocinar els dos germans quan van començar les seves trajectòries professionals en el món de la competició. La seva relació s’ha mantingut des de llavors. A més, en Marc i l’Àlex comparteixen molts dels valors que caracteritzen Rodi: perseverança, positivisme i passió pel que fan. Aquests valors van molt lligats a l’esportivitat i la competitivitat, però, sobretot, a la bona pràctica de l’esport en totes les seves modalitats.

Àlex i Marc Márquez, ambaixadors de Rodi Motor Services

La Rodi Mitja Marató

Rodi és el patrocinador oficial de la Rodi Mitja Marató de Lleida des del 2014. Amb aquest patrocini, l’empresa també busca fomentar l’esport entre la seva plantilla de més de 1300 treballadors. El nombre d’empleats de Rodi que s’inscriu per participar a la cursa augmenta any rere any. La Rodi Mitja Marató és un dels esdeveniments esportius més coneguts de la ciutat de Lleida i té lloc el mes de novembre. Aquest any 2019 se l’ha considerat la segona marató més ben valorada i la cinquena amb més assistència de tot Catalunya.

Rodi Mitja Marató de Lleida

Balàfia Volei

Rodi és el patrocinador oficial de l’equip lleidatà de vòlei Rodi Motor Services Balàfia Vòlei desde la temporada 2017-2018. L’empresa ha estat estretament vinculada al món del vòlei des que el seu director general, Josep Esteve, jugués a aquest esport en la seva joventut. Així doncs, aquest patrocini respon a un sentiment i un saber fer molt vinculat amb el foment no només de l’esport en si, sinó també de les bones pràctiques i del desig d’augmentar el nombre de jugadors d’elit en un esport antany tan practicat i estimat per la ciutat.

A més, el club Balàfia Vòlei Lleida té en l’actualitat 18 equips que comprèn 180 jugadors i jugadores de totes les categories, edats i sexes. Aquest any 2019, l’equip participarà per cinquena temporada consecutiva a la 1ª Nacional. Una temporada amb grans canvis en què s’ha suposat canviar el 80% de la plantilla en un esforç per rejovenir-la perquè en dues o tres temporades puguin lluitar per fer el salt a una categoria superior.

Rodi Balàfia Vòlei Lleida

Pekin22

Pekin22 és el nom que porta un projecte molt ambiciós promogut per Rodi i apadrinat pel pilot Àlex Márquez. El seu objectiu és portar a quatre esquiadores catalanes, Núria Pau, Anna Esteve, Cèlia Abad (modalitat olímpica) i Astrid Fina (modalitat paralímpica), als XXIV Jocs Olímpics d’Hivern que se celebraran a Pekin el febrer de 2022. Aquest projecte és un clar exemple de l’aposta que l’empresa fa amb joves promeses de l’esport, sigui de la modalitat que sigui.

Projecte Pekin22
D’esquerra a dreta: Astrid Fina, Cèlia Abad, Anna Esteve i Núria Pau.

Llista Blava Lleida

Aquesta temporada 2019 Rodi ha donat recolzament a l’equip lleidatà d’hoquei patins Llista Blava, i ha entrat a formar part del grup d’empreses que patrocinaran l’equip que juga a l’OK Lliga.

Durant aquests últims anys, Rodi també ha patrocinat altres esdeveniments com La Lliga de Basquet Femení, el 2018, o l’equip femení de Vòlei Alcañiz.

L’estratègia de Rodi passa per continuar apostant pel món de l’esport i seguir ajudant a petits i grans esportistes a assolir els seus objectius. Transmetent amb això els valors esportius que caracteritzen a l’empresa com perseverança, esforç i passió. Un dels secrets que ha portat a Rodi a l’èxit dels últims anys.