Rodi posa a prova la connexió entre els germans Álex i Marc Márquez

És possible demostrar la existència d’una connexió mental entre germans? Javier Luxor, millor mentalista d’Europa, ha posat a prova a l’Álex i Marc Márquez per descobrir fins a quin punt arriba el seu nivell de connexió com a germans i pilots de motociclisme.

Seguint les indicacions del mentalista, es va escollir un escenari familiar que potenciés les seves capacitats sensorials. Un taller mecànic va resultar ser el lloc idoni degut a la relació d’ambdós pilots amb el món del motor. El resultat de l’experiment ha demostrat una sorprenent i màgica connexió entre els germans Márquez. No et perdis el vídeo.

Des de Rodi Motor Servies hem unit aquest apassionant experiment amb la posada en marxa de la nostra nova plataforma digital. Un nou e-commerce que neix amb la visió de “connectar” a l’usuari amb els serveis del seu taller de confiança. Gràcies a aquesta nova plataforma, el client pot sol·licitar un canvi de pneumàtics o tramitar la propera revisió del seu cotxe de forma 100% online. Descobreix més a www.rodi.cat.

Conectamos - Nueva plataforma digital Rodi Motor Services