RODI patrocina la Rodi Mitja Marató per sisè any consecutiu

RODI MOTOR SERVICES patrocina, per sisè any consecutiu, la 27ª edició de la Rodi Mitja Marató de Lleida, que aquest any se celebrarà el dia 17 de novembre de 2019.

RODI torna com a patrocinador principal de la Rodi Mitja Marató, un esdeveniment esportiu de 21K que té lloc a la ciutat de Lleida. L’èxit de l’any passat va revalidar la Rodi Mitja Marató com un dels esdeveniments esportius més esperats de la ciutat de Lleida. A més, s’ha convertit en la segona marató més ben valorada i la quarta amb major assistència de tota Catalunya.

Aquest any, el recorregut de la Rodi Mitja serà de 21,097 kilòmetres sobre un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Serà puntuable per a les Mitges de Ponent i la Lliga Ponent. El mateix dia també se celebrarà una cursa de 5K. L’hora de sortida serà a las 9:30h, mentre que el tret de sortida de la Rodi Mitja serà a les 10:30h. Les dues sortides tindran lloc a l’Avinguda Rovira Roure, davant del gimnàs Ekke.

Rodi patrocina la Rodi Mitja Marató Lleida

RODI patrocina la Mitja Marató sota un lema que es repeteix any rere any: la promoció de la vida saludable i la importància de l’esport entre els seus treballadors. L’any passat, prop de 70 treballadors de l’empresa van participar en les curses de 5 y 21K, xifra que s’espera repetir aquest any. I és que Rodi patrocina molts altres esdeveniments i equips esportius, com el Balàfia Volei.

Presentació Oficial de la Rodi Mitja Marató 2019

El dimecres dia 6 de novembre es va celebrar la presentació oficial de la Rodi Mitja Marató de Lleida al gimnàs Ekke, centre que organitza la jornada. RODI va estar-hi present com a patrocinador principal de la cursa de 21k amb el Sr. Josep Esteve, director general del grup.

Presentació oficial Rodi Mitja Marató Lleida 2019
El Sr. Josep Esteve, Director General del grup Rodi, el quart per l’esquerra.