Rodi estrena la seva nova Plataforma Digital

Rodi Motor Services estrena la seva nova Plataforma Digital. Un nou e-commerce que neix amb la visió de “connectar” a l’usuari amb els serveis dels seu taller de confiança.

Gràcies a aquesta nova plataforma, pots sol·licitar un canvi de pneumàtics o tramitar la revisió del teu cotxe de forma 100% online.

Nova Plataforma Digital Rodi Motor Services. Connectem?

Ara pots comprar els pneumàtics del teu cotxe 100% Online.

A la nova Plataforma Digital que posem a la teva disposició pots comprar els pneumàtics pel teu cotxe de forma 100% online. Simplement has d’introduir les mides del pneumàtic que necessites al Cercador de pneumàtics i et mostrarem una selecció dels models de roda més recomanats pel teu model de cotxe.

Tenim totes les marques: Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Vredestein… Busques pneumàtics d’hivern? D’estiu? Amb sistema anti-punxades Runflat? A la nostra nova plataforma e-commerce podràs comparar preus, valorar opcions i reservar hora en el teu taller Rodi de confiança és més fàcil que mai. Un cop hagis comprat els teus pneumàtics, només hauràs d’apropar-te amb el teu cotxe al taller Rodi seleccionat i al poc temps estaràs estrenant rodes noves.

Un cop hagis comprat els teus pneumàtics, només hauràs d’apropar-te amb el teu cotxe al taller Rodi seleccionat i en pocs minuts estaràs gaudint dels teus nous pneumàtics.

Compra la revisió del teu cotxe online i demana cita al taller.

Ara pots contractar a través de la nova web la revisió del teu cotxe. Per això només hauràs d’afegir la matrícula i els kilòmetres del teu cotxe perquè puguem recomanar-te l’oli que necessita el teu vehicle.

Després d’escollir l’oli, podràs seleccionar la revisió que millor s’adapti a les teves necessitats, podent realitzar només el canvi d’oli fins a una substitució dels diversos filtres de l’automòbil, com són el d’oli, aire, habitacle, combustible… En la nova plataforma disposes de fins a 4 plans de manteniment a la teva disposició. Tots els plans inclouen GRATIS el nostre Test de Seguretat, on revisarem els elements clau del teu cotxe per tal d’assegurar-nos què es troba en perfectes condicions.

Troba el teu taller Rodi més proper fàcilment

Cercador de tallers Rodi

Gràcies al nostre localitzador de centres, no només podràs trobar el teu taller Rodi més proper, sinó que també podràs conèixer-lo de primera mà. Tens a la teva disposició la nostra llista de tallers per província. També podràs conèixer quins tallers es troben més a prop del teu codi postal en cas que necessitis acudir a qualsevol dels nostres centres.

Dins del localitzador trobaràs les noves fitxes de taller, on pots consultar informació important sobre cada centre, com per exemple els serveis, horaris, equipaments, dades de contacte, fotos i opinions de clients.

La nova fitxa de taller Rodi et permetrà conèixer-ho tot sobre el teu taller de confiança.

A més, també podràs demanar cita prèvia des de la fitxa de taller Rodi que estiguis visualitzant i consultar la disponibilitat de cada centre. Descobreix-ho ara!