Rodi Motor Services adquireix la majoria del capital de Covipneus a Portugal

Rodi Motor Services adquireix la majoria del capital de l’empresa Covipneus, situada a la zona centre de Portugal. Amb aquesta adquisició, el grup s’expandeix a nivell internacional.

Els tallers, situats a Fundão, Guarda i, el més recent, a Castelo Branco seguiran operant sota el nom de Covipneus.

L’empresa Covipneus es va fundar el 1976 i es dedica al comerç majorista i retail de pneumàtics de turisme, camió i industrial. Compta amb un excel·lent servei de mecànica avalat pels estàndards de qualitat avalats per l’empresa Michelin.

Els principals valors de l’empresa són la qualitat, l’eficiència i la responsabilitat. Aquestes aptituds els han ajudat a guanyar i mantenir la confiança dels seus clients.

Actualment, la companyia compta amb tres centres a Portugal: un a Fundão (que es també la seva seu), un altre a la ciutat de Guarda i, el més recent, obert al 2016, a la ciutat de Castelo Branco. Covipneus facturarà al voltant de 13M d’euros el 2019 i compta amb una plantilla de 50 trebnalladors que se sumaran als prop de 1.350 empleats que el grup Rodi té actualment.

Aquesta és la segona major adquisició de Rodi el 2019. A principis d’any va comprar l’empresa Morros Trullàs, amb tres tallers i una forta presencia a la zona de Badalona.

Amb la incorporació dels tres centres de Covipneus, el grup Rodi suma un total de 150 centres amb presència a Catalunya, Aragó, Canàries, Andorra i Portugal. El grup dóna servei a més de 400.000 clients.