Rodi compra l’empresa Pneumàtics Morros Trullàs

RODI MOTOR SERVICES ha comprat Pneumàtics Morros Trullàs, una empresa familiar amb 35 anys d’experiència dedicada al manteniment i mecànica del vehicle. Gràcies a aquesta adquisició, RODI gestionarà tres nous tallers mecànics, que s’uniran a la seva xarxa de tallers present a la comarca de Barcelona. 

Els nous tallers

Dos d’aquests centres es troben a Manresa, mentre que l’altra està a Badalona. Situat al C/ de Dinamarca, 1, 08917 (Badalona), aquest centre en el que es realitzen serveis de pneumàtics i manteniment per a turismes compta, a més, amb una tenda de productes pel client; a Crta. de Manresa a Calaf, s/n, 08250 (Sant Joan de Vilatorrada), taller per a turisme i moto; i a C/ Torroella, 5-7, 08241 (Manresa), en el que a més de turisme, també ofereix serveis per a vehicles industrials i agrícoles. 

Sobre Pneumàtics Morros Trullàs

Pneumàtics Morros Trullàs comparteix la filosofia i els valors de RODI MOTOR SERVICES, ja que també oferia una relació de confiança al seu client. A més, també compta amb les millors marques en pneumàtics i ofereix un servei integral en mecànica per tot tipus de vehicles. Així mateix, RODI també ha integrat al personal que ha treballat fins ara a Pneumàtics Morros Trullàs.

Amb l’adquisició d’aquests tres nous tallers, RODI suma un total de 131 centres a Catalunya i Aragó, reforçant així el seu lideratge.