El Circuit d’Alcarràs, primera parada del trofeu català Rodi Endurance

Aquest cap de setmana, el circuit d’Alcarràs (Lleida) ha acollit l’estrena de dos campionats de resistència gràcies a RODI MOTOR SERVICES, la teva xarxa de tallers mecànics: dissabte es va celebrar la primera prova del Trofeu Català de Resistència Clàssiques i diumenge la protagonista va ser la Rodi Endurance.

El Trofeu de Clàssiques va ser tot un èxit pel que fa a nombre de participants, amb gairebé 40 equips a la graella de sortida. L’ambient als boxes va ser magnífic i la cursa va resultar ser d’allò més competida. El Valemoto Racing, format per Antoni Guinovart i Albert Escoda, va ser el gran dominador de la jornada, ja que va aconseguir la posició preferent a la graella i van acabar primers a la general. No obstant això, després de tres hores de cursa només van aconseguir distanciar-se dels seus perseguidors immediats, l’Escuderia Impala 1, en un minut i mig. El Team Rosa 1 va acabar en tercera posició. Després de tres hores de competició, els tres primers classificats van acabar en la mateixa volta, fet que demostra el gran nivell que hi havia a la graella de sortida.

Diumenge, el taller de motos RODI MOTOR SERVICES va preparar la realització dels entrenaments classificatoris per a la Rodi Endurance. L’RR24 Racing Team, format pel mallorquí Joan Mateu Riutort i el lleidatà Joan Ramon Ribelles, va ser l’equip que va marcar el millor temps. La cursa va començar a les 12.45 h amb la tradicional graella en espiga que caracteritza les proves de resistència.

L’RR24 Racing Team es va col·locar al capdavant de la cursa des dels primers girs, posició que va saber mantenir fins al final. La segona posició en la general va ser per al TKR Alcarràs, per davant del DCR Racing Service, que va completar el podi final.

La pròxima cursa tindrà lloc el 27 de setembre de 2015 al circuit de Castellolí (Barcelona).