Provia ajuda Rodi per avantatjar la seva competència

RODI MOTOR SERVICES, una xarxa de tallers que ofereix serveis de mecànica integral i pneumàtics per a qualsevol tipus de vehicle, compta amb 127 centres de servei en 7 províncies del nord-est d’Espanya i 15 centres més a Canàries, sota el nom d’EL PAS 2000. fundada el 1990 com una fusió de tres companyies, compta amb una xarxa de centres de servei que actualment dóna feina a més de 1.000 persones. Els serveis de pneumàtics i manteniment s’ofereixen per a turismes, motos, vehicles industrials i agrícoles. Dels 53 centres que ofereixen serveis per a vehicles industrials, 13 s’especialitzen en remolc.

RODI MOTOR SERVICES, té com a objectiu fer créixer el seu negoci de manteniment per a flotes de vehicles industrials. Els seus centres de servei, són ben coneguts per la seva alta qualitat en el mercat de recanvis de pneumàtics.

Per tant, ara és essencial oferir també una gamma de recanvis de confiança i assequibles que estiguin en línia amb la seva prestigiosa imatge de grup. El mercat de manteniment a Espanya és altament competitiu, especialment per a tallers independents com RODI MOTOR SERVICES. Per mantenir-se per davant dels seus competidors, han de presentar una gamma única de peces de recanvi a un preu baix, però sense comprometre la qualitat i la seguretat. Per RODI MOTOR SERVICES és Essencial assegurar-se que la mateixa marca estigui disponible en tots els seus 24 centres de serveis a Espanya. Això requereix una xarxa de distribució en funcionament amb terminis de lliurament curts.

PROVIA ajuda a RODI MOTOR SERVICES per avantatjar als seus competidors

RODI MOTOR SERVICES, ha triat oferir recanvis de ProVia, la marca de recanvis econòmics, de confiança i centrada en la seguretat per a vehicles industrials. Abans que PROVIA s’introduís el 2016, els tallers havien de fer un intercanvi entre parts d’alta qualitat i alt rendiment a preus superiors, o peces barates d’origen qüestionable.

Amb PROVIA, RODI MOTOR SERVICES, és ara capaç de presentar una alternativa única amb un nivell de preus més baix que els tallers OE. Això fa que PROVIA sigui la marca més adequada per a clients que no poden pagar o que no volen pagar en la reparació peces de recanvi originals, però que no volen en cap cas comprometre la seguretat. El fet que les comandes de PROVIA estan creixent i la marca continua rebent comentaris positius dels operadors de flotes, mostren que PROVIA és el proveidor alternatiu de components, que molts tallers independents com RODI MOTOR SERVICES han estat buscant.