Rodi Car Delivery, el teu taller ara amb servei a domicili

Has de portar el cotxe a el taller? No tens temps? O simplement no et ve de gust desplaçar-te? A Rodi Motor Services tenim la solució que necessites. Et presentem el nostre nou servei de taller a domicili, Rodi Car Delivery .

Ara a Rodi ens ocupem d’anar a recollir el teu cotxe al lloc que ens indiquis, realitzem el seu manteniment i te’l tornem en el menor temps possible. T’agradaria provar aquest nou servei? Demana’l completant el formulari de la nostra pàgina web o trucant per telèfon ara al 900 922 922 .

Inicialment aquest servei només està disponible per als tallers de la zona de BARCELONA i GIRONA

Quan demanes el servei, el nostre equip d’Atenció al Client et contactarà per organitzar la recollida. Et recomanem tenir a mà les dades del teu vehicle i la seva fitxa tècnica. Durant aquesta trucada tractarem d’informar-te sobre el temps estimat de recollida i lliurament.

Un cop completada la petició de servei, un especialista s’encarregarà de recollir el teu vehicle al lloc i hora establerta. Pots demanar serveis de mecànica ràpida dels que oferim a Rodi Motor Services: canvi de pneumàtics, oli, pastilles de fre, amortidors…

Quines són les avantatges d’utilitzar el nou servei Rodi Car Delivery:

  • Rapidesa: Ens ocupem de tot i realitzem el manteniment del teu cotxe amb la màxima rapidesa. Durant el procés de petició del servei et donarem una estimació de lliurament aproximada del vehicle.
  • Comoditat: Ara només hauràs d’estar pendent del teu vehicle durant el moment de recollida i el lliurament, la resta de el temps ho podràs dedicar allò que vulguis. Nosaltres ens ocupem de la resta.  
  • Desinfecció: Estem compromesos amb la seguretat dels nostres clients garantint el millor servei de manteniment. Quan et fem el lliurament, el teu vehicle estarà net i desinfectat.  
  • Servei Professional: A Rodi som experts en el manteniment de tota classe de vehicles de motor amb més de 20 anys d’experiència al sector. Amb aquest nou servei comptaràs amb tota la nostra professionalitat i experiència sense moure’t de casa.

¿El teu cotxe necessita una posada a punt però mai trobes el moment de portar-lo al taller? Demana el teu servei Rodi Car Delivery i nosaltres ens ocupem de tot.