Rodi Motor Services amplia la seva presència al Bages amb un nou taller a Sant Fruitós

A Rodi tenim el plaer d’anunciar l’obertura d’un nou taller mecànic a Sant Fruitós del Bages, que amplia la nostra presència a la província de Barcelona. El nou taller es troba situat a l’Av. Bertrand i Serra, 95-97-99, on antigament operava l’empresa “Comercial FIVI S.C.P.”.

Gilbert Torroalla i Jaume Figuera en el moment de la signatura de l’adquisició de l’empresa Comercial FIVI S.C.P.

El local d’aquest nou taller Rodi compta amb 1500m² d’instal·lacions. Com la resta de tallers Rodi, disposarà de les eines i maquinària més moderna del sector per al manteniment de vehicles. Aquest centre prestarà servei de reparació a vehicles turismes, motocicletes, camions, maquinària agrícola i enginyeria civil. També disposarà de dues unitats mòbils per donar servei en exterior.

D’ara endavant, el taller oferirà tots els serveis propis dels tallers Rodi i les millors marques en pneumàtics del mercat a preus molt competitius. Després de l’adquisició, l’equip de 7 professionals que composava l’antic taller passarà a formar part de Grup Rodi Motor Services on continuarà atenent i oferint als clients de la zona el servei de confiança i proximitat que el caracteritza.

Aquesta nova obertura també introdueix importants avantatges per als clients de Sant Fruitós de Bages, millorant la seva experiència de compra. Ara es podrà fer ús de la web de Rodi per comprar pneumàtics, canvis d’oli o demanar cita amb el taller mecànic de forma fàcil i completament online.

La decisió d’aquesta nova adquisició forma part de la política d’expansió que Rodi Motor Services ha dut a terme amb èxit durant els darrers anys.