Rodi amplia la seva presència a Osca amb un nou taller a Jaca

A Rodi Motor Services tenim el plaer d’anunciar una nova incorporació a la nostra xarxa. Obrim un nou taller mecànic a Jaca que amplia la presència de Rodi a la província d’Osca. Aquestes noves instal·lacions es troben situades a l’Av. de la Jacetania, Nº6, on antigament operava l’empresa “Neumáticos Lores S.A.”.

El local d’aquest nou taller Rodi compta amb 500 m² i disposarà de les millors eines i maquinària del sector pel manteniment de vehicles. Aquest centre prestarà servei a vehicles turisme i motocicletes .

Aquest nou taller de la xarxa Rodi oferirà les millors marques de pneumàtics i serveis pel manteniment a preus molt competitius i amb la millor atenció al client. Per aconseguir-ho, comptarà amb un equip de tres mecànics amb dilatada experiència al sector.

Des del grup Rodi treballarem per a què els clients de la zona rebin un tracte i una atenció personalitzada, una característica estesa entre els tallers de la nostra xarxa.

Aquesta nova obertura, a més, introdueix importants avantatges per als clients de la localitat de Jaca, millorant la seva experiència de compra. Gràcies a això, per exemple, es podrà fer ús de la web per a compres de pneumàtics, canvis d’oli o demanar cita amb el taller mecànic de forma fàcil i completament online.

La decisió d’aquesta nova adquisició forma part de la política d’expansió nacional que des de Rodi Motor Services hem dut a terme amb èxit durant els darrers anys.