La Rodi Mitja Marató torna a Lleida amb 600 inscrits a la cursa de 21 Km

La Rodi Mitja Marató de Lleida va celebrar la seva 28a edició el diumenge 21 de novembre del 2021 amb 600 corredors a la cursa de 21 quilòmetres. A Rodi Motor Services, que som patrocinador oficial, estem molt satisfets per haver pogut participar i formar part d’aquest esdeveniment esportiu que torna amb moltes energies després de l’aturada produïda per la pandèmia durant el 2020.

La Rodi Mitja Marató es una cursa de 21km, homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, que transcorre íntegrament pels carrers de la ciutat de Lleida.

La jornada de la Rodi Mitja Marató d’aquesta edició 2021 va estar marcada per la presència de boira i una jornada freda que als corredors no van dubtar en desafiar.

Aquest any, a causa de les restriccions sanitàries, l’organització de la cursa va decidir limitar la quantitat d’inscrits a 600 corredors, anul·lar les curses infantils i la prova de 5 quilòmetres que altres anys s’ha disputat en paral·lel a la mitja marató.   

Rodi Motor Services i el seu esperit esportiu

Més de 30 persones de l’equip Rodi, personal d’oficines de la companyia i equip tècnic de taller, van disputar la cursa que, malgrat la pandèmia, és un referent pels atletes de la província de Lleida. Iván Espílez, coordinador del gimnàs Ekke, va crear entrenaments personalitzats pels treballadors de Rodi participants a la carrera.

Aquest esdeveniment, de gran importància a Rodi, potencia l’esperit esportiu dins la companyia a tots els nivells, interns i externs. Després de la cursa, tot l’equip participant va poder gaudir d’un dinar en grup on es van comentar els resultats i van recarregar piles. Des de l’organització de Rodi també es va premiar als guanyadors de la categoria absoluta a les versions femenina i masculina.

Rodi patrocina diferents competicions esportives i fomenta l’esport entre la seva plantilla, una iniciativa que presenta resultats positius pel rendiment i el benestar de tot l’equip .

Els resultats de la mitja marató de Lleida 2021

Els guanyadors de les diferents categories van ser:

  • Núria Tillo Prats a la categoria femenina 21 quilòmetres que va realitzar el recorregut en un temps d’1h 21 minuts.
  • Ricard Pastó Llobera a la categoria masculina 21 quilòmetres que va realitzar el recorregut en un temps d’1h 6 minuts.