5 Raons per canviar els teus Pneumàtics a All Season

Què són els pneumàtics All Season?

Els pneumàtics All Season són rodes homologades per circular durant tot l’any. Actualment, aquest tipus de rodes es troben en un període de creixement a Catalunya a causa de les canviants condicions climatològiques i la diversitat geogràfica del nostre país. També destaca entre els conductors que les utilitzen l’estalvi econòmic que suposen.

5 raons per utilitzar Pneumàtics All Season al teu cotxe

  1. No cal canviar els teus pneumàtics a l’estiu ni a l’hivern. Aquest tipus de pneumàtics suporten bé tant les altes temperatures a l’estiu com les inclemències del temps a l’hivern, així que no només conduiràs segur, sinó que estalviaràs temps i diners.
  2. Bon comportament davant gel i aigua. Gràcies al disseny del seu dibuix, aquests pneumàtics evacuen molt bé l’aigua durant una tempesta d’estiu i es comporten de manera excepcional en conducció sobre gel o neu.
  3. No necessites cadenes. A l’igual que passa amb els pneumàtics d’hivern, els pneumàtics 4 estacions permeten una conducció segura sobre neu sense l’ús de cadenes. Això t’evitarà el temps i l’esforç d’haver de posar cadenes cada vegada que et trobis amb condicions climàtiques hivernals amb presència de neu.
  4. Estalvies temps, diners i guanyes en seguretat. El millor dels Pneumàtics 4 Estacions és que estalvies temps i, sobretot, diners. Tot i que els pneumàtics All Season no són els més barats, al final amb tots els seus avantatges la seva compra acaba compensant molt la nostra economia. Amb ells podràs acomiadar-te de comprar pneumàtics específics a l’hivern i també a l’estiu.
pneumatic 4 carretera nevada estiu estacions

A Rodi Motor Services et recomanem

A Rodi Motor Services recomanem l’ús de l’Pneumàtic 4 estacions com els Michelin Crossclimate 2És el pneumàtic All Season Nº1 en vendes. Aquest pneumàtic garanteix una seguretat i mobilitat perfectes en qualsevol situació meteorològica, a més de presentar un bon comportament a carreteres tan seques com mullades. Compta també amb certificació d’hivern 3PMSF.

També hi ha altres solucions molt bones d’altres fabricants com el Continental All Season Contact i el Pirelli Cinturato All Season SF2. Les dues solucions són grans opcions i tenen un excel·lent rendiment en pràcticament qualsevol circumstància.