Rodi Motor Services patrocinarà la Lliga Catalana de bàsquet

RODI MOTOR SERVICES patrocinarà la 30ª Lliga Catalana Femenina per aquesta temporada 2018-2019 després de signar un acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), el passat 5 de setembre. 

La signatura va tenir lloc a les oficines centrals de RODI MOTOR SERVICES, a Lleida, i va comptar amb la presència de Txomin Castillo, adjunt a gerència i director del departament de Lleuger de RODI, i el president de la Federació, el Sr. Joan Fa.

Fruit d’aquesta col·laboració, RODI serà la protagonista del sorteig “SuperFan de la Lliga Catalana Femenina Rodi Motor Services”, que va engegar el passat dijous dia 13 de setembre impulsat per la pròpia FCBQ. El guanyador podrà assistir a la final, que es disputarà contra l’SPAR CITYLIFT GIRONA el pròxim 7 d’octubre al Pavelló Municipal Girona Fontajau, a més de poder fotografiar-se amb la MVP de la final i gaudir d’un càtering durant el descans del partit.

Aquest acord forma part de la política de RODI MOTOR SERVICES de donar suport a esdeveniments esportius de Catalunya i Aragó. En els darrers anys, l’empresa ha patrocinat mitges maratons (aquest any repeteix amb una nova edició de la Mitja Marató de Lleida), o equips de futbol, entre altres.