Rodi Motor Services assisteix a la Feria AgroAlcañiz 2019

Més de 2.500 assistents van passar per la Fira AgroAlcañiz aquest cap de setmana. Entre els 30 expositors que van acudir a la trobada, es va comptar també amb la presencia de RODI MOTOR SERVICES, que va presentar els seus productes i serveis, a més d’altres novetats relacionades amb els pneumàtics agrícoles. 

Així doncs, els assistents van poder conèixer de primera mà serveis com el Teleinflat AGRIWIN ®, un sistema integrat que permet modificar la pressió dels pneumàtics des de la cabina durant la conducció. Aquest servei, que s’instal·la en qualsevol taller mixt de RODI i es connecta a la unitat elèctrica, compta amb un GPS integrat i garanteix un estalvi en el carburant de fins a un 20%, un major rendiment del cultiu, més comoditat en la conducció, reducció del patinatge i major duració dels pneumàtics (fins un 50% més).

RODI també va mostrar la seva solució als problemes de direcció i alineació mitjançant tecnologia làser, que permet reparar i ajustar l’angle de direcció. Un altre dels seus serveis en pneumàtics agrícoles és la tècnica de reparació vulcanitzada, un mètode per fondre cautxú verge en el lloc de la coberta del pneumàtic malmès per una punxada o tall.

En quan a les novetats presentades, en l’stand hi havia també informació sobre els pneumàtics Michelin Ultraflex per s tractor, con models com Axiobib2, Evobib i Roadbib.

Sobre la Fira AgroAlcañiz

La Fira AgroAlcañiz pretén convertir-se en un referent per a l’agroalimentació del territori i del Baix Aragó. Durant els dies de fira, els assistents també van poder gaudir, a més de la informació proporcionada pels diversos expositors d’unes jornades tècniques per ampliar coneixements del sector mitjançant conferències i una taula rodona.

Amb a celebració de més edicions, la Fira AgroAlcañiz vol aconseguir un caràcter més transversal amb l’objectiu de no ser simplement una exposició de les últimes novetats del sector, com ja fan esdeveniments d’aquest tipus, si no aconseguir que s’estableixin relacions i sorgeixin noves idees per a transformar el producte agrícola.