Rodi Motor Services, amb el Lleida Llista Blava

RODI MOTOR SERVICES donarà suport al Lleida Llista Blava aquesta temporada i ha entrat a formar part del grup d’empreses que patrocinaran l’equip que juga a l’OK Lliga. Aquest dijous s’ha presentat el nou logotip “Empreses de Lleida” que, juntament amb el de la candidatura del Turó de la Seu Vella per ser Patrimoni Mundial de la UNESCO, lluiran a la nova samarreta oficial de l’equip.

L’acte, que s’ha dut a terme a la sala de la Canonja del conjunt monumental, ha estat presidit per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, que ha estat acompanyat dels representants de totes les empreses que donaran suport al Lleida Llista Blava, entre els quals hi havia el director de Màrqueting de RODI, Àlex Francès.

El paer en cap ha remarcat que la imatge de la samarreta del primer equip del Llista representa una acció de “city màrqueting” on s’uneixen el patrimoni, l’esport i el món empresarial de Lleida. Per la seva banda, el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, ha agraït el suport de les empreses a aquest projecte esportiu.