Rodi Motor Services i el Balàfia Vòlei renoven el seu conveni de patrocini per al 2022

Dijous passat, 4 de novembre, es va formalitzar la renovació del conveni de patrocini per sisè any consecutiu entre Rodi i l’equip Balàfia Vòlei de Lleida.

Com en edicions anteriors, l’acte es va realitzar a les oficines centrals de Grup Rodi Motor Services a la ciutat de Lleida. El mateix acte, va estar presidit pel director general de la companyia, Josep Esteve, i la presidenta del club, Vanesa Ortega.

L’acte també va estar acompanyat per l’entrenador de l’equip, Carlos Oca, i diversos jugadors de la plantilla del Balàfia Vòlei.  

Durant la trobada, Josep Esteve va destacar la “bona feina” que ha fet el club i que aquesta nova temporada “hi ha ambició de pujar de categoria”. El director general també va voler felicitar la directiva “per la plantilla tan competitiva que s’ha fet que està demostrant resultats”. Per la seva part, la presidenta del club, ha agraït el suport de Rodi i ha assegurat que “sense el seu suport l’equip no podria aspirar a l’ascens”.

Gràcies a aquest acord l’equip de voleibol continuarà dient-se un any més Rodi Motor Services Balàfia Vòlei i continuarà lluint el logotip de la companyia a la samarreta.

Sobre Rodi Motor Services i la seva aposta pel Balàfia Vòlei

Rodi Motor Services ha estat el patrocinador oficial de l’equip lleidatà Balàfia Vòlei des del 2017. L’empresa ha estat estretament vinculada al món del voleibol des que el director general, Josep Esteve, jugués a aquest esport durant la seva joventut. Aquest patrocini respon al sentiment i voluntat de fomentar l’esport, l’esforç de superació i les bones pràctiques, no només a l’empresa sinó també a la localitat de Lleida. 

Rodi Balafia Volei Lleida
Rodi Motor Services i el Balàfia Vòlei junts des del 2017