5 Testimonis Lluminosos del teu Cotxe que no pots passar per alt

S’han encès testimonis lluminosos al quadre de control del teu cotxe? De vegades el nostre vehicle avisa que alguna cosa falla amb aquestes icones. Entendre què significa cada petit pictograma et serà de gran utilitat per conservar el teu cotxe en bon estat, millorarà la teva seguretat i també la dels altres conductors.

El teu cotxe presenta una icona al quadre de comandament que et té preocupat? Vine al teu taller Rodi Motor Services més proper i deixa que un dels nostres especialistes et solucioni el problema. Demana cita prèvia!

A continuació t’ensenyem quins són els cinc testimonis lluminosos que no pots passar per alt.

Problemes al Sistema de Frens

Símbol cotxe avís sistema de frens.

Si s’encén aquesta icona vés amb compte. Vol dir que al teu cotxe li falta líquid de frens o que les pastilles de fre estan molt desgastades. Atendre aquesta alarma és molt important perquè circular amb els frens en mal estat pot donar-te un gran disgust en el moment més inesperat. Si et trobes amb aquesta alerta, redueix la velocitat, aparta’t de la carretera i demana una grua t’acosti al teu taller Rodi més proper.

testimonis llums lluminosos cotxe

Caiguda de la pressió de l’Oli de Motor

Símbol cotxe problema amb oli de motor.

Aquesta alerta pot saltar per dos motius: falta oli o ha caigut la pressió a nivells molt baixos. Un motor sense oli fàcilment pot produir un gripatge. Això comportaria una reparació molt costosa i, fins i tot, la substitució al complet de tot el bloc motor. Si s’encén aquesta icona no dubtis a portar el teu cotxe immediatament al taller per a què afegim més oli i verifiquem que no existeix pèrdues greus d’aquest líquid.

Icona de Temperatura Alta al motor

Símbol cotxe avís de temperatura.Si s’encén aquesta icona vol dir que la temperatura del líquid refrigerant és molt alta. Això pot ser degut a una falla al procés de refrigeració o a què el nivell del dipòsit refrigerant és massa baix. Si s’encén aquesta icona has d’aturar el cotxe immediatament i esperar que es refredi. Llavors, comprova el nivell de líquid refrigerant i afegeix més quantitat si és necessari. Si encara amb això l’alerta no s’apaga o torna a saltar el testimoni, pot ser que hi hagi un problemes amb el radiador o el ventilador. Demana Cita Prèvia al teu taller Rodi més proper per a què puguem solucionar el problema d’alta temperatura al motor del teu cotxe.

avaria cotxe noia trucant telèfon

Testimoni de falta de Càrrega de Bateria

Símbol cotxe avís de bateria.

Aquesta icona avisa de l’existència de problemes a la bateria del cotxe. Sol il·luminar-se abans d’arrencar el motor, indicant que el cotxe està consumint energia que prové únicament de la bateria. Si s’encén amb el cotxe en marxa mentre circules vol dir que la bateria no es recarrega correctament i que la seva càrrega és insuficient. És probable que si atures el motor, no puguis tornar a posar-lo en marxa. Si el teu cotxe necessita un canvi de bateria, pots comprar-la a el millor preu al teu taller Rodi més proper.

Cinturó de Seguretat descordat

Símbol cochee avís de cinturó de seguretat.

Finalment tenim el que seria l’avís més bàsic. Saltarà sempre que es detecti que el conductor o algun passatger no té el cinturó de seguretat cordat. No oblidis mai cordar-te el cinturó de seguretat i recorda el seu ús a aquelles persones que t’acompanyen durant els teus trajectes. Tingues sempre present que els accidents poden donar-se en el moment més inesperat i que no només depenen de la teva conducció.

Recomanacions de Rodi sobre el Testimonis Lluminosos

Tenir el teu cotxe sempre en perfecte estat és sinònim de seguretat i tranquil·litat. Per evitar ensurts, el millor és fer sempre el manteniment al moment adequat segons indica el fabricant. T’has trobat amb un problema que no saps com solucionar? És millor que deixis el teu cotxe en mans de professionals, vine a Rodi Motor Services on realitzarem el manteniment del teu vehicle a el millor preu.