Rodi celebra la 32.ª convenció anual

Aquest passat cap de setmana, més de 750 membres de l’equip de Rodi Motor Services es van reunir en el Palau de Congressos de la Llotja de Lleida per a l’esperada convenció anual. Sota l’inspirador lema “Somos Rodistas”, l’empresa líder en manteniment integral i canvi de pneumàtics va compartir els extraordinaris resultats i assoliments de l’any passat, així com les emocionants novetats previstes per al futur.

2023, any de rècords per a Rodi Motor Services

En el marc de la convenció anual, Josep Esteve, director general de Rodi Motor Services, va compartir amb entusiasme les excepcionals fites assolides el 2023. La facturació va assolir una xifra rècord de 262 milions d’euros, registrant un destacat creixement de 40 milions en comparació amb l’any anterior. Esteve va subratllar la transcendència de l’esforç i compromís de l’equip humà de Rodi, destacant algunes de les fites aconseguides durant l’any.

L’empresa va celebrar l’obertura d’11 nous tallers, elevant així la seva presència a un total de 169. A més, es va consolidar i expandir a la regió de Navarra, marcant una presència destacada a Pamplona amb l’obertura de 4 nous tallers. L’equip humà va experimentar un significatiu creixement, assolint la xifra total de 1.918 treballadors. Així mateix, es va dur a terme amb èxit la migració de l’ERP a Business Central, enfortint així la infraestructura operativa de la companyia.

Tendències del Sector i Assoliments Destacats

Pedro Marques, director de la línia de negoci de vehicle lleuger, va oferir una visió del sector actual i va assenyalar algunes tendències futures. Va destacar l’augment del 15% en les matriculacions de vehicles i la creixent popularitat dels vehicles de rènting, representant el 26,4% de les matriculacions el 2023. A més, va ressaltar l’èxit en pneumàtics de moto, amb un impressionant creixement de l’11%. Marques va subratllar que la gestió del marge, el negoci digital i l’omnicanalitat van ser fonamentals per al rècord en la facturació global del grup.

Connectivitat i Tecnologia per a Grans Flotes

Jesús Latorre, director de la línia d’Industrial i Agrícola, va detallar les noves tecnologies implementades el 2023, consolidant Rodi Motor Services com el soci clau per a clients amb grans flotes. Va destacar el rècord de facturació en la línia industrial i la venda de peces de camió. A més, va anunciar emocionants novetats per al 2024, com l’ampliació de la fàbrica de recautxutats, RECAMIC, amb una nova línia de producció capaç de produir 40.000 pneumàtics. Latorre va emfatitzar la importància de la gestió de dades, destacant aplicacions internes com RodiFleet, impulsant la tendència cap a la connectivitat amb el client i la gestió eficient de dades.

Convidat Especial: Saúl Craviotto

Com a convidat d’honor, el medallista olímpic espanyol Saúl Craviotto va oferir una inspiradora ponència sobre la importància de remar en equip, reflectint els valors fonamentals en la filosofia de Rodi.

En resum, la convenció anual de Rodi Motor Services no només va celebrar els èxits del 2023, sinó que també va deixar clar que l’empresa continua compromesa amb l’excel·lència, la innovació i la connexió amb els seus clients el 2024. “Somos Rodistas”, un lema que reflecteix l’orgull i la dedicació de tots els que formen part d’aquesta família.