Posa a punt l’Aire Condicionat del teu cotxe

Amb l’arribada del bon temps, les temperatures augmenten i el sol escalfa. Abans de trobar-nos amb què l’aire condicionat del nostre cotxe no funciona com hauria de funcionar, et recomanem que hi prestis atenció i tinguis en compte una sèrie de punts que t’ajudaran a mantenir-lo en bon estat per més temps:

No et passis amb la temperatura. La temperatura ideal a la que ha de treballar l’aire condicionat ha d’oscil·lar entre els 20 i 26 Cº. Així evitaràs que el sistema faci un sobreesforç. 

Ull a l’hora d’encendre’l. Recomanem baixar les finestretes del cotxe fins que l’ambient de l’interior sigui més o menys agradable en comptes d’encendre l’aire condicionat i posar-lo al màxim per refrescar l’habitacle. També és important anar baixant les finestretes quan realitzem un viatge llarg per a que l’augment de pressió que produeix l’aire no causi molèsties. 

Encén-lo, encara que no faci calor. Sigui quina sigui l’època de l’any, recomanem encendre’l almenys un cop cada mes per evitar que els seus elements es facin malbé. A més, encara que faci fred, l’aire condicionat pot ajudar-nos a desentelar els vidres en igualar la temperatura de l’exterior eliminant les restes de baf. 

Necessites recarregar l’aire condicionat?

El sistema de l’aire condicionat del vehicle ve carregat de fàbrica en un sistema tancat, així que no hauria d’escapar-se del sistema. Tot i així, a vegades poden detectar-se fugues, casos en els que haurem de recarregar el gas i detectar quan abans on es troba la fuga per poder arreglar-la. 

A RODI disposem de detectors de fugues amb alta sensibilitat que ens ajudaran a localitzar-la i poder reparar-la, a més de poder recarregar-lo. A més, ara pots descarregar-te el nostre cupó online i gaudir d’un preu especial!