Inici>Cotxe>Accessoris de transport

Accessoris de transport

Quan es tracta d'optimitzar l'espai i la funcionalitat del teu vehicle, els accessoris de transport tenen un paper fonamental. A Rodi Motor Servicies tenim tots els accessoris de transport que el teu vehicle necessita. Descobreix com la bola de connexió, les barres de sostre, els portabicicletes i els cofres portaequipatges poden fer que transportar les teves pertinences sigui més senzill i segur.

Transporta allò que necessitis amb l'accessori més adequat

bola de remolc

Bola de remolc: La bola de remoloc és un accessori essencial per a aquells que necessiten remolcar càrregues pesades. Ja sigui que estiguis planejant portar un remolc, caravana o portabicicletes, la bola de remoloc ofereix una solució segura i fiable. Amb una instal·lació adequada, aquest accessori permet enganxar fàcilment la teva càrrega i garanteix una conducció estable. A més, la varietat de mides i capacitats de càrrega disponibles al mercat asseguren que puguis trobar la bola de remoloc perfecta per a les teves necessitats específiques.

barres de sostre

Barres de Sostre: Si necessites transportar equip addicional, com ara bicicletes, esquís o taules de surf, les barres de sostre són una opció versàtil i pràctica. Aquestes barres proporcionen una base sòlida sobre la qual pots instal·lar diversos portaequipatges. Ja sigui que tinguis un cotxe, SUV o camioneta, les barres de sostre estan disponibles a diferents models i dissenys per adaptar-se al teu vehicle específic. No només maximitzen la capacitat de càrrega, sinó que també permeten un accés convenient als articles mentre viatges.

portabiclicletes

Portabicicletes: Si ets un entusiasta del ciclisme i vols portar les teves bicicletes a les teves aventures, els portabicicletes són una excel·lent opció. Aquests accessoris ofereixen una solució segura i convenient per transportar les bicicletes sense ocupar espai a l'interior del vehicle. Amb diferents opcions de muntatge, com ara enganxall de remolc o muntatge al sostre, els portabicicletes s'adapten a les teves preferències i necessitats. A més, el disseny robust i resistent garanteix la protecció de les teves bicicletes durant el transport.

cofre portaequipatges

Cofres i Portaequipatges: Quan necessites portar equipatge addicional o articles voluminosos, els cofres portaequipatges són el teu millor aliat. Aquests accessoris pràctics es munten a les barres de sostre i ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge segur. Disponibles en diferents mides i dissenys, els cofres portaequipatges protegeixen les teves pertinences de la intempèrie i permeten una càrrega i descàrrega senzilles. Ja sigui que vagis de càmping, de vacances o necessitis transportar equip esportiu, els cofres portaequipatges garanteixen una solució eficient i fiable.

Els accessoris de transport com la bola de remolc, les barres de sostre, els portabicicletes i els cofres portaequipatges tenen un paper fonamental en maximitzar la capacitat de càrrega i millorar la funcionalitat del teu vehicle. En invertir en aquests accessoris de qualitat, podràs viatjar amb comoditat i seguretat, portant amb tu tot allò que necessites. A Rodi et podem assessorar de les diverses opcions disponibles al mercat i oferir-te la solució de transport que millor s'adaptin a les teves necessitats.

Treballem amb les millors marques d'accessoris de transport

Quan es tracta daccessoris de transport per a cotxes, és crucial comptar amb marques fiables i dalta qualitat. A Rodi Motor Services treballem amb les marques líders al mercat com Thule, Towcar, Brink, Cruz, Enganxalls Aragó i Pool Line. Aquestes marques han guanyat reputació gràcies al compromís amb l'excel·lència i la satisfacció del client.

Thule és reconeguda mundialment per la seva àmplia gamma d'accessoris de transport fabricats amb materials d'alta qualitat. Els seus productes duradors i segurs, com ara barres de sostre, portabicicletes i portaesquís, brinden solucions versàtils per transportar les teves pertinences de manera segura.

Towcar es destaca per la seva qualitat excepcional i facilitat d'ús en enganxalls de remolc i portabicicletes. Els seus productes compleixen els estàndards més rigorosos i satisfan les necessitats dels conductors exigents.

Brink és una marca reconeguda pels seus b de remolc de disseny sofisticat, durabilitat i fàcil instal·lació. El seu enfocament a la seguretat i la qualitat la converteix en una elecció popular per a accessoris de transport.

Creu ofereix una àmplia gamma d'accessoris de transport, des de barres de sostre fins a cofres i portaesquís. Els seus productes es destaquen per la funcionalitat i el disseny aerodinàmic, garantint una conducció suau i eficient.

Enganxalls Aragó s'especialitza en enganxalls de remolc i tots els seus accessoris relacionats. Els seus productes resistents i duradors ofereixen solucions fiables per a tasques pesades.

Pool Line destaca pels seus portaequipatges de sostre i accessoris versàtils, que ofereixen comoditat i practicitat per transportar les teves pertinences addicionals.

Marques accessoris de transport

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Als accessoris de transport la qualitat és tan important com la seguretat. A Rodi us poden assessorar i oferir-vos un servei d'instal·lació professional."

Necessites un portaequipatges, una bola de remolc o un portabicicletes? Contacta'ns i t'assessorarem amb la millor solució per al teu cotxe!